Is dit het meest gehate seksstandje van vrouwen?

thinkstock
Standaard seksstandjes zoals de missionarishouding of op z'n hondjes kunnen soms gaan vervelen en dan wordt er al eens wat meer geëxperimenteerd in bed. Al is er één positie waar een groot deel van de vrouwen het niet voor heeft, namelijk de omgekeerde cowgirl.

Geen idee waar we het over hebben? Tijdens het omgekeerde cowgirl standje ligt de man neer, met zijn benen gestrekt. De vrouw komt op hem zitten, met haar rug naar zijn gezicht. Zoals een cowgirl op haar paard zit met andere woorden, maar dan omgekeerd. Uit eerder onderzoek bleek trouwens dat dit het vierde meest populaire seksstandje is, best wel gek als je weet dat maar liefst 39% van de vrouwen absoluut geen plezier beleeft in deze positie.

Dat lees je goed, maar liefst 39% van de vrouwen vindt hier niets aan. Dat blijkt uit een onderzoek van Women's Health bij 1.111 lezeressen. Waarom dames geen grote fan zijn van dit standje? Omdat ze géén idee hebben of de man er van geniet aangezien ze naar een muur - of met wat geluk - naar een raam kijken én ze schrik hebben dat ze de penis van hun partner breken.

Het omgekeerde cowgirl standje.
Sensoa Het omgekeerde cowgirl standje.

Uit de rondvraag bleek ook nog dat op zijn hondjes, overigens het populairste standje ter wereld, door 28% van de ondervraagde vrouwen als onaangenaam wordt ervaren. Om exact dezelfde redenen trouwens. Weet je dan ook weer voor tijdens je volgende vrijpartij.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ko Bibi

  Altijd maar over sex...zo saaaaai

 • Bolle verdickt

  Stoefers geen brood , en klagers geen nood , dat weete kik

 • N A

  Het is anders wel het lekkerst voor de man, vooral anaal: zo komt hij het diepst én hij ziet het allemaal gebeuren (en mannen zijn nu eenmaal visueel ingesteld).

 • dirk van melle

  Ik doe het graag op zijn zebra's, ik sta op.mijn strepen, mijn partner doet't graag op zijn serpent's...

 • Peter Verweirder

  Met Peter gaat het beter ....