Gwyneth Paltrow wil dat je je beha verbrandt (om deze hilarische reden)

Thinkstock
Gwyneth Paltrow heeft haarzelf overtroffen. Na eerder vreemd seksadvies, raadt ze nu op haar lifestylewebsite Goop lezeressen aan hun beha te verbranden. Niet om op te komen voor vrouwenrechten of te protesteren tegen Donald Trump. Waarom dan wel je lingerie in de fik steken? Om je ex uit je hoofd te krijgen.

Je intieme zone een stoombad geven, met kerst naar de seksclub of stenen van jade aan de vagina inbrengen, Gwyneth Paltrow is op Goop niet vies van bizar advies. Nu ging ze bij de 'life advisor' Suzannah Galland te rade voor een nieuwe  - in onze ogen vooral dure - tip. Je beha wegsmijten om een voormalige geliefde sneller te vergeten. "De lingerie waarmee je in het verleden een partner verleidde draagt heel wat 'giftige herinneringen'. Je denkt er niet aan om lingerie weg te smijten, omdat het kledingstuk je ooit een goed gevoel gaf of omdat het een fortuin heeft gekost. Maar het is wel een krachtig en vooral helend gebaar."

Instagram

Tips om je beha te verbranden

Galland geeft de lezeressen ook nog enkele tips om sneller over je ex te raken. 

1. Zoek een veilige plek waar je een vuurtje kan maken. Nodig ook wat vriendinnen uit voor emotionele steun.

2. Voor je eraan begint, kun je je gevoelens opschrijven. Een brief aan je ex kan het vergevingsproces versnellen. 

3. Gooi de beha's en slipjes stuk voor stuk in het vuur, doe het niet in één keer.

4. Kijk goed naar de lingerie tijdens het branden. Zo zie je hoe je verleden als as in de lucht opgaat, dit bevrijdt je voor de toekomst.

Je hele ondergoedla wegsmijten om allemaal nieuwe setjes te kopen, die rekening kan al snel tot in de honderden euro's oplopen. Dan lijkt een therapeutische sessie ons een goedkopere optie om je ex te vergeten.