Goedeles liefdesrecept: start to SM

Blinde vinken

NINA

Voorbereiding

Een kinky avondje voorstellen aan je partner is best eng: je wil niet als pervert overkomen. Kom dus niet ineens met handboeien aandraven, maar laat eerst een ballonnetje op. Laat een folder met sm-lingerie rondslingeren of nodig hem of haar uit om samen naar ‘Fifty Shades’ te kijken. En opper dan dat je dat weleens wil proberen. Zeg er vooral bij dat de ander de ideale partner is bij wie je je veilig genoeg voelt om te experimenteren.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Sport, sport, sport.... niets anders in het leven Bernd... Wielrenners die in de ravijn vallen voor ons amusement... Het boksen en andere meer extreme vechtsporten zoals MMA... Heeft de televisiekijkende sportliefhebber eigenlijk een limiet? Seksualiteit zoals mijnheer pastoor het verbiedt, is de seks die hij eigenlijk zelf wil...

  • Bernd Vaes

    Seks, seks, seks, niets anders is nodig in het leven, aldus Goedele. En daar seks nu reeds meer dan genoeg verkocht is, smijt Goedele het dan maar meer gewelddadige seks. De decadentie, heeft zij eigenlijk haar limiet?