Exclusief voor abonnees

Goedeles liefdesrecept: start to SM

Blinde vinken

NINA

Voorbereiding

Een kinky avondje voorstellen aan je partner is best eng: je wil niet als pervert overkomen. Kom dus niet ineens met handboeien aandraven, maar laat eerst een ballonnetje op. Laat een folder met sm-lingerie rondslingeren of nodig hem of haar uit om samen naar ‘Fifty Shades’ te kijken. En opper dan dat je dat weleens wil proberen. Zeg er vooral bij dat de ander de ideale partner is bij wie je je veilig genoeg voelt om te experimenteren.

Zo ga je te werk:

Stap 1: Rol pakketjes

Verdeel het takenpakket of de rollen: wie speelt dominant en wie onderdanig? En ja, je kan de rollen een volgende keer gerust omkeren.

Stap 2: Bind stevig in met draad

Bind zijn of haar handen samen met touw, bondagetape of handboeien achter de rug, boven het hoofd of aan de bedspijlen. Hou altijd een schaar bij de hand voor noodgevallen en span zeker geen bloedtoevoer af. Ook voeten kan je vastbinden, zij het eerder gespreid. Windt het zicht van je vastgebonden partner je op? Haal dan zeker zwarte bondagetape in huis: niet alleen gebruiksvriendelijk, maar glanst ook gevaarlijk spannend!

Stap 3: Blindeer

Blinddoeken is een must. Wie niets ziet, die hoort, ruikt en voelt alles intenser. Speel daarmee. Laat strelingen en aanrakingen onverwachts aankomen: sensaties gegarandeerd! Denk aan een onbekende die je aanraakt in het donker, dat zet ook al je zintuigen scherp.

Stap 4: Smeer in met een kwastje

Maak lekker misbruik van de verhoogde gevoeligheid van je partners huid door met een poederborstel, veertje of plumeau langs élk plekje van het lichaam te strelen. Dit is je kans om verborgen erogene zones te ontdekken! Streel ook met je haar, wimpers en mond. Of doe een ijsblokje in je mond en bezorg de ander sensationele warme en koude tintelingen.

Stap 5: Klop het vlees mals

Next step: spanking! Met je eigen hand kan je het best je kracht inschatten, start dus altijd daarmee (vergeet niet je ringen uit te doen). Billen zijn ideaal, vooral het stukje tussen bovenbenen en bips. De ideale spankhouding is je partner over je knie of de zetel plooien. Liever harder? Gebruik een keukenspaan, pollepel of meetlat. Hoe sla je nu? Streel het gebied waar je gaat meppen, plaag het, laat de ander wachten. En sla dan toe met een rake, gedecideerde klap. Streel en plaag de plek opnieuw voor je een tweede klets uitdeelt. Ritme is belangrijk, net als kordaatheid.

Stap 6: Laat eventjes rusten

De grootste fout die je kan maken, is je partner na het spanken geen aandacht schenken. Hij/zij zit dan in een heel kwetsbare space. Loop niet meteen naar de badkamer of koelkast. Knuffel je partner, zoen en streel. Het is net dat contrast dat spanking zo intiem en verbindend maakt. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Buyck

    Sport, sport, sport.... niets anders in het leven Bernd... Wielrenners die in de ravijn vallen voor ons amusement... Het boksen en andere meer extreme vechtsporten zoals MMA... Heeft de televisiekijkende sportliefhebber eigenlijk een limiet? Seksualiteit zoals mijnheer pastoor het verbiedt, is de seks die hij eigenlijk zelf wil...

  • Bernd Vaes

    Seks, seks, seks, niets anders is nodig in het leven, aldus Goedele. En daar seks nu reeds meer dan genoeg verkocht is, smijt Goedele het dan maar meer gewelddadige seks. De decadentie, heeft zij eigenlijk haar limiet?