Exclusief voor abonnees

Goedeles liefdesrecept: ken jij deze vaak vergeten erogene zones al?

BURP en Johan Jacobs
Ons lichaam heeft veel meer opwindende plekjes dan de gekende ‘gouden driehoek’. Jammer genoeg slaan we die bij het liefdesspel te vaak over. De betere minnaar en minnares laten deze erogene zones niet links liggen. Jij voortaan ook niet meer!

Bereidingstijd: de duur van een vrijpartij
Voor 2 personen

• zin voor avontuur
• speelsheid

Zo ga je te werk

Stap 1: Haar haar

Vooral vrouwen vinden het heerlijk om door hun haren gestreeld te worden of een hoofdmassage te krijgen. Ga met open hand door haar lokken, streel liefdevol over het hoofd. Lichtjes trekken aan de haren werkt ook. Alsof je zegt: ‘Ik wil je, en wel nú!’

Stap 2: Tepels, de topjes van genot

Omdat alle foetussen in eerste instantie vrouwelijk zijn, hebben mannen ook tepels. Nutteloos? Niet voor het betere minnekozen. Ze hebben evenveel zenuwuiteinden als die van de dames. En wij weten hoe je strelend, knijpend, likkend en bijtend de vlam in de pan krijgt!

Stap 3: Haar dikke teen

Ik ben niet thuis in chakra’s en co, maar tussen de grote teen en de geslachtsorganen blijkt een flinke connectie te lopen. Bij het orgasme trekken je tenen samen, en dat werkt ook omgekeerd. Masseer de grote teen met je
handen of neem hem stevig in je mond voor hevige sensaties.

Stap 4: Zijn adamsappel

Hou zijn hoofd achterover en zoen, lik of zuig aan zijn adamsappel en het kuiltje net daaronder. Dat bezorgt hem heerlijke sensaties. Kwetsbaar een ander in je keel laten bijten, is ook in de dierenwereld sensueel paringsgedrag.

Stap 5:   Binnenkant van haar knieën

De achterkant van haar knieën is heel gevoelig. Geef die plekjes extra aandacht wanneer je haar benen en dijen streelt. Blijf er wat langer hangen, maar hou het zachtjes en licht voor het beste effect. Je vingertoppen zijn het meest geschikt en dus logischerwijs ook … je tong!

Stap 6: Zijn voetzolen

In yoga noemen ze dit het ‘bubbling spring’-punt: de voetzool net achter het kussentje aan zijn dikke teen. Druk stevig en ga voor een diepe massage afgewisseld met korte pauzes. Zie hoe de tintelingen langs zijn benen omhooggaan. Uiteraard streel en masseer je zijn hele voetzool.

Stap 7: Haar navel

Raak je haar navel aan, dan voelt ze dat in haar genitale streek, want de twee delen dezelfde
hersengebieden. Behandel de navel dus als haar klit. Zachtjes opbouwen! Kneed haar buik enkele centimeters onder de navel en beroer de randjes met je vinger of tong – niet meteen de diepte in!

Stap 8: Het puntje van jullie beider neus

‘Neuzeneuzen’ is opwindend. Je snuift elkaars feromonen op. Glij verder naar boven en druk je neus in de aanzet van je partners neus, tussen de ogen. Je staat versteld van de heerlijke sensaties.

Lees ook binnen HLN+:

Eerste hulp bij een relatiecrisis

G-spot: zo verwen je dat fantastische plekje

Wanneer er geen sprake meer is van gezonde goesting, maar van een seksverslaving
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.