Exclusief voor abonnees

Goedeles Liefdesrecept: Dimsum, stomende badkamerseks

Nu het donkerder en kouder wordt, is het heerlijk om je met z’n tweetjes een avond terug te trekken in de badkamer. Zet die verwarming maar op ‘zweten’ en de verlichting op ‘subtiel’. Dijk van een cliché en daarom waar: kaarsjes doen het nog altijd het beste. En dan … jullie lichamen versgestoomd serveren! Mjam!

BEREIDINGSTIJD: 1 à 2 uur

Voor 2 personen

• douche of bad

• touwhandschoen of spons

• handdoek

• krukje (optioneel)

ZO GA JE TE WERK

Stap 1:  Verhit het water en stoom voor

Zet voor je begint de douche op z’n heetst, zodat de badkamer zich vult met stoom. Steamy windows! Verstuif enkele druppels van zijn of haar lievelingsgeur. Verwijder de overvloed aan potjes en zeepjes. Jullie hebben, als het goed gaat, álle plaats nodig.

Stap 2: Druk de pasteitjes stevig aan

Lok je partner in de douche door die lichaamsdelen die hem of haar opwinden tegen het beslagen doucheglas te duwen. Borsten of billen in een flou artistique … het werkt.

Stap 3: Schrob de velletjes proper

Een touwhandschoen of spons is een must. Schrob flink met olie of zeep. Vooral billen en schouders zullen tintelen. Met dezelfde spons kan je ook hals en nek masseren. Niks mis met je ogen sluiten en gloeiend genieten. Hou zeep ver weg van de genitaliën en gebruik zeker geen conditioner als glijmiddel, zoals iemand me vertelde. Aaauw!

Stap 4: Was de ingrediënten

Was je partners haar! Gebruik de vingertoppen, glij door tot achter de oren … Nooit gedaan? Een openbaring. En het moment om innig te zoenen. 

 Stap 5: Kook de dumpling gaar
Bijzonder intiem en een oefening in vertrouwen, is elkaars schaamhaar scheren. Ga op je knieën om vooral goed bij de zaak te blijven. En als je daar dan toch zit, is dit hét moment voor een orale beurt. Gebruik het water dat in je mond vloeit als extraatje door het welgemikt te sproeien.

Stap 6: Verhit in heet water

Gebruik badkameraccessoires als seksspeeltjes. Vooral de douchekop (of het water dat eruit komt)! Mik een straal op haar klit of op het huidtoompje van zijn penis en wissel af met je hand of mond.

Stap 7: Dim Slippery Sum / Spareribs

Ik denk niet dat er cijfers over bestaan, maar heel wat seksongevallen gebeuren in de douche. Zorg dat je niet uitglijdt. Leun tegen de muur of zorg dat je hand houvast heeft – niet het douchegordijn! Met een krukje kan je zittend vrijen. Seks in de douche is in het begin onwennig. Lukt het deze keer niet, probeer het een volgende keer weer. En geniet intussen van jullie gestuntel.

Stap 8: Dek af met een doek 

Wie er zeker van is dat de wasbak goed vastzit, kan erop zittend verder spelen. Zit de kraan in de weg of voelt ze te koud aan, leg er een dikke handdoek overheen. Twijfel je over de stevigheid? Doe het dan ‘op zijn hondjes’ voorovergebogen over de wasbak. Sexy zicht in die beslagen spiegel ...

Stap 9: Plee-CowGirl

Een toilet is niet het meest sexy attribuut, maar met een handdoek op het deksel wel een handige ‘seksstoel’. Haal die cowgirl (op zijn schoot met je gezicht naar hem toe) of reversed cowgirl (met je rug naar hem toe) in je naar boven!

We bundelden voor jou onze beste verhalen over seks, liefde en relaties. Bekijk hier het overzicht
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frank Joos

    Dat die daarmee haar centen verdient !!!

  • Axel Marckx

    Met al haar goede raad zou ik graag wel willen dat ze die in hoogsteigen persoon bij mij thuis eens kwam demonstreren. Een dampend badje met Goedele, ik zou het niet afslaan hoor!

  • Johan LAUNDERS

    ik hou niet van een gestoomde badkamer waar de spiegels lang aangedampt blijven.