Exclusief voor abonnees

Goedeles liefdesrecept: de beste tips om hem oraal te verwennen

NINA
Eerlijk is eerlijk, dames, we hadden het hier al meermaals over de orale geneugtes die de betere minnaar ons schenkt. Nu is het zijn beurt. Of beter gezegd: jullie beurt. Het water loopt je niet meteen in de mond? Zonde, want een goede fellatio is genieten voor beiden. Met onze tips deel jij in de pret én opwinding!

Bereidingstijd: 10 minuten tot 1 uur

Nodig:
• tijd
• een warm drankje of ijsblokjes

Zo ga je te werk

Stap 1: Jij bent de kok

Orale seks is een van de weinige seksuele handelingen die er volledig op gericht is om je partner plezier te geven. De macht die daarbij hoort, is onbeschrijfelijk opwindend. Jij bespeelt hem als een instrument, jij bepaalt hoe hij zich voelt. Jij bepaalt dus ook hoelang dit duurt en waar de verwennerij stopt.

Stap 2:  Maak alles schoon

Fysiek nog een bruggetje te overwinnen? Begin in de douche of bad en maak de liefdevolle wasbeurt deel van het voorspel. Bewonder zijn lid, onderzoek en spreek het liefdevol toe. Streel, sproei, sabbel … Kortom, word er vriendjes mee.

Stap 3:  Proef met je tong

De in- en uitbewegingen met je hoofd zijn niet het belangrijkst. Vooral in het begin is het je tong die aan de macht is. Maak je lippen vochtig en bespeel er de eikel mee. Ontspan je tong en maak er een zacht matrasje van dat de ondertanden bedekt. Laat hem er zachtjes over heen en weer glijden terwijl je met je bovenlip je tanden bedekt. Voel eens met je vinger. Voelt dit niet heerlijk zacht, als een warm bedje? Maak je tong bol en stevig. Druk en lik en varieer het ritme. Let op zijn reactie. Wanneer spannen zijn spieren op? Waarvan gaat hij dieper hijgen? Of wordt hij extatisch stil? Zelfs je wang speelt mee, lekker zacht en warm.

 Stap 4:  Heet of koud?

Een kopje warme thee of melk naast het bed geeft een extra stimulans. Neem een slokje en laat hem meegenieten van je warme mond. Voor een crazy spelletje kan je afwisselen met ijsblokjes in je mond.

Stap 5:  Flink roeren

Naarmate je vordert, kan je wat heftiger tekeergaan. Het frenulum of voorhuidtoompje is heel erg gevoelig. Bespeel het met je tongpunt, lik heen en weer of maak er trillende bewegingen over. Alles wat je clitoris lekker vindt, werkt hier ook. En net als bij ons verschilt ook hier de gevoeligheid per moment. Blijf dus goed op zijn reactie letten. Maak nu van je tong een stevig puntje en duw flink op de gevoeligste plekjes: net onder de eikel en in het plasgaatje bijvoorbeeld.

Stap 6:  Geniet, wees geen slokop

Uiteraard beweegt je hoofd en glijdt hij in en uit, maar laat het heftig heen en weer pompen voor het betere handwerk of voor de penetratie. Dat werkt daar beter. Is je partner een ‘pompfreak’ of probeert hij ‘de macht’ te grijpen, leg dan stevig je hand om zijn schacht terwijl je bezig bent. Zo blijf jij de baas. 

We bundelden voor jou onze beste verhalen over seks, liefde en relaties. Bekijk hier het overzicht

Lees ook binnen HLN+

Goedeles liefdesrecept: “Stel je seksuele zintuigen (opnieuw) op scherp.”

Goedeles liefdesrecept: “Blaas hem van zijn sokken met een sensuele striptease.”

Zo kan je langer genieten van een orgasme.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Laura DeBacker

    Jeetje wat een ‘tips’ Oraal hangt van persoon tot persoon af, hoe je het draait of keert. Communicatie is alles, ook bij seks

  • Thomas De Bakker

    Goedele, liever wat breitips dan wat vrijtips van jou!

  • Johan Bongers

    Waarom staat er in artikels waarin mannen vrouwen verwennen nooit 'zo blijf jij de baas'? Het sexistisch toontje dat vrouwen altijd de touwtjes in handen moeten houden en mannem er vooral zijn om vrouwen te plezieren begint me stilaan te irriteren net zoals het feit dat de meeste artikels die Goedele publiceert op vrouwen zijn gericht.