Goedeles liefdesrecept: de beste tips om hem oraal te verwennen

NINA
Eerlijk is eerlijk, dames, we hadden het hier al meermaals over de orale geneugtes die de betere minnaar ons schenkt. Nu is het zijn beurt. Of beter gezegd: jullie beurt. Het water loopt je niet meteen in de mond? Zonde, want een goede fellatio is genieten voor beiden. Met onze tips deel jij in de pret én opwinding!

Bereidingstijd: 10 minuten tot 1 uur

Nodig:
• tijd
• een warm drankje of ijsblokjes

Zo ga je te werk

Stap 1: Jij bent de kok

Orale seks is een van de weinige seksuele handelingen die er volledig op gericht is om je partner plezier te geven. De macht die daarbij hoort, is onbeschrijfelijk opwindend. Jij bespeelt hem als een instrument, jij bepaalt hoe hij zich voelt. Jij bepaalt dus ook hoelang dit duurt en waar de verwennerij stopt.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Laura DeBacker

    Jeetje wat een ‘tips’ Oraal hangt van persoon tot persoon af, hoe je het draait of keert. Communicatie is alles, ook bij seks

  • Thomas De Bakker

    Goedele, liever wat breitips dan wat vrijtips van jou!

  • Johan Bongers

    Waarom staat er in artikels waarin mannen vrouwen verwennen nooit 'zo blijf jij de baas'? Het sexistisch toontje dat vrouwen altijd de touwtjes in handen moeten houden en mannem er vooral zijn om vrouwen te plezieren begint me stilaan te irriteren net zoals het feit dat de meeste artikels die Goedele publiceert op vrouwen zijn gericht.