Exclusief voor abonnees

Goedeles liefdesrecept: blaas hem van zijn sokken met een sensuele striptease

De kunst van het uitpakken

Het teasen zit hem in het idee dat je op jezelf ‘geilt’.
Johan Jacobs Het teasen zit hem in het idee dat je op jezelf ‘geilt’.
Soms ontplof je van de ‘goesting’ en ruk je elkaar de kleren van het lijf. Hot! Maar even geil is … je langzaam en stout uitkleden. Striptease betekent letterlijk ‘plagend uitkleden’, maar het is natuurlijk meer: je zet al je sensuele power in. Jij hebt de controle, jij beslist tot hoever. Eng? Integendeel: ook voor jou kan dat heel opwindend zijn!

BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN

Voor 2 personen

• muziek

• sexy outfit

ZO GA JE TE WERK

Stap 1:  Kies je favoriete snoepje

Uiteraard moet jij je er goed bij voelen. Niets zo erg als een aarzelende striptease. Een glas wijn kan helpen, maar ook een personage waarachter je kan schuilen. Wat dacht je van een danseres van de Moulin Rouge? Die Russische spion uit de Bond-films? Of Wonder Woman? Anything goes, zolang jij je maar sexy voelt!

Stap 2:  Wikkel, wikkel, wikkel!

Zorg voor meerdere laagjes. Heeft hij een favoriete jurk? Draag die over lingerie en stay-upkousen. Jarretels doen het uiteraard nog beter. Voor hem, maar ook jij zal je supersexy voelen! Steek je haar op met spelden, klemmetjes, linten … allemaal dingetjes waarmee je kan ‘teasen’.

Stap 3:  Creëer een warme sfeer

Een striptease doe je niet bij daglicht. Sluit de gordijnen, dim je verlichting of knip wat sfeerlampjes aan. Zorg dat je een mooi muziekje hebt klaarstaan.

Stap 4:  Maak er ‘een moment’ van

Uiteraard heb jij alles gepland en zelfs geoefend (doen, hoor!), maar het wordt minder zwaarwichtig als je doet alsof het er toevallig van komt. De ‘kijk eens wat een mooi lingeriesetje ik gekocht heb’-aanpak is voor beginners de veilige weg. Bedenk dat het slechts één zwoel liedje lang hoeft te duren, zo’n minuut of drie slaat hem al van zijn sokken. Het belangrijkste is dat je hem verrast.

Stap 5:  Neem je tijd

Voor een goede striptease hoef je geen prima ballerina te zijn. Hét belangrijkste hier is slow motion. Doe alles drie keer trager dan normaal. Slenter sensueel door de kamer, glij op en neer tegen de muur. Draai langzaam je heupen, ga traag door je haar, speel je billen en decolleté uit. Waarom iets moois overhaasten?

Stap 6:  Alle aandacht voor de handen

Het teasen zit ’m in het idee dat je op jezelf ‘geilt’. Hij kijkt hoe lekker jij jezelf vindt: streel je lichaam, je borsten, aai je benen van boven tot beneden. Speel met naden en zomen: laat je vingers langs je kousenband glijden, schuif met je ringvinger een bh-bandje af en hou je handen voor je borsten. Teasen, remember! Je kleding ‘pel’ je af (slipje of rok met je rug naar hem). Stroop je panty’s af met je voet op een stoel. Aarzelend, langzaam ... sensueel. Jij geniet ook!

Stap 7:   Gebruik touw

Stouteriken kunnen hem vastbinden om er zeker van te zijn dat hij niet aan je komt. Maar het kan ook super werken als je hem vraagt je rok of jurk open te ritsen om daarna weer meteen uit zijn bereik te verdwijnen. Geef hem een glimp van wat hij het liefst meteen wil grijpen, maar geef hem (voorlopig) niets!

Stap 8:   Uitpakken is onthullen

Het belangrijkste is dat je hem met mondjesmaat voedt: altijd weer onthul je íéts, maar niet alles. Hou oogcontact, kus je vinger of open je mond een beetje. Of kijk hem net niet aan, ga op in je dans, alsof je dit voor jezelf doet. Doe alles met liefde en aandacht, als een verrukkelijke film die zich voor zijn ogen afwikkelt. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn!

Lees ook binnen HLN+ de andere liefdesrecepten van Goedele:

Zo wordt klaarkomen een feest

Stomende badkamerseks

Geef je relatie een energieboost
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • alex devos

  Zo ouderwets t is net of dat helpt.

 • Theo Striem

  je kan een oud kado in nieuw inpakpapier draaien het blijft een oud kado

 • Andre Vanwaeyenberghe

  dat kan op alle leeftijden

 • Louis Benasque

  Dames over de 50 kunnen in een korset met rijgveters en gehuld in een kimono héél sexy uitzien hoor, niet teveel aanspannen en een zandloperfiguur is niet nodig.

 • Theo Striem

  Om mij omver te blazen ga je toch meer moeten dan een striptease Ik ben 40 jaar getrouwd dan is er niets spannend meer om te strippen buiten het behang