Ga naar de mobiele website
^ Top

Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

Horizon
In 2005 publiceerde Goedele Liekens haar allereerste Vaginaboek. Het werd een bestseller. Hoe is het anno 2017 gesteld met onze vaginakennis? Goedele brengt een volledig herziene versie uit en daar kan jij haar bij helpen! Samen met NINA stelde ze een enquête op. Vul ze ook (anoniem) in en lees hier op 7 oktober als eerste de resultaten.

"De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over te spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen. We zouden trots op haar moeten zijn in plaats van ons voor haar te schamen. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?" - Goedele Liekens

Deze enquête is voor haar én voor hem. Ben je een man, scroll dan iets lager naar jouw vragenlijst.

Horizon

Goedeles vagina-enquête: voor haar

Goedeles vagina-enquête: voor hem
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jurgen Van Den Bergh

  Vertel mij eens wanneer een man in een situatie terecht komt dat hij het woord "vagina" moet uitspreken? Ik ken geen enkele vent die dat zo noemt. Maar wees gerust Goedele, wij mannen hebben geen enkel probleem om de honderden andere synoniemen luidop te zeggen. Is daarmee uw vraag beantwoord? Alstublieft.

 • Abdelelah Et Talie

  Niet preuts mensen afgezaagd.Aan de commentaren zie ik geen preutsheid maar als je hulp nodig hebt van iemand die zelf hulp zoekt heb je nog nooit een vagina gezien.Ga op pensioen Goedele je zaagt.

 • MYRTHE PASS

  Blijkbaar zijn hier nog veel preutse mensen aan de reacties te zien en dan heb ik het over hen die kritiek hebben op Goedele Liekens. Ik heb haar boek nooit gelezen, omdat ik nooit een voorliefde voor boeken had. Maar haar tv-programma "Vanavond niet schat" vond ik boeiend voor personen die geen seksuele voorlichting mee kregen van thuis uit. Ik vond het goed dat er toch iemand was, die ermee op een professionele wijze naar buiten kwam.

 • D vmoerbeke

  Sorry ik heb er geen... MAAR kweet verdomd goed hoe de hersenen ervan boven werken. Tzijn al kassieres eerste klas.

 • Guido Goyvaerts

  Houd da nu echt ni op met dat mens

Meld een bug