Goedele 360: "Volgens mijn lief doet iedereen dit standje. Maar is dat wel zo?"

Thinkstock
NINA’s seksuologe Goedele Liekens beantwoordt jullie vragen elke zaterdag in NINA, maar nu ook online in video. Klaar en duidelijk, zonder blad voor de mond en met de nodige humor. Op z’n Goedeles dus! Deze week: doet echt iedereen aan anale seks?53 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mario Tersago

  Dirk Van Dessel, weet je dat in de mond meer bacterieën zitten? Alsook herpes, gonorroe, HPV ,... Soit, het is een voorkeur waar je als koppel in kiest niet als individu. Vroeger stond ik er ook s(c)eptisch tegenover maar ieder diertje zijn pleziertje zowel van vrouw als mannenkant.

 • Sofie Van Eeden

  Ik ben single en ik zit op een dating site en dan zijn er sex maniaken die vragen of ik van anale sex hou, ik zeg neen, dat hoort niet en dan was er een date dat zonder toestemming in mijn achterdeur zijn ding wilde stoppen, die heb ik gewoon weggeduwd, want dat is geen respect, mannen denken dat ze zo maar zonder toestemming hun ding daar mogen stoppen en ik zal nooit toestemming geven, want dat dient daar niet voor, want mijn poes dient daar voor he

 • Dave Suffys

  Aan Chris Devlaeminck: yep.

 • Tess Cappaert

  Persoonlijk vind ik het enorm lekker. Ieder zijn eigen moog, maar het is zeker niet abnormaal. Zolang er wederzijds respect is.

 • DIRK VAN DESSEL

  En qua besmetting door bacterieën of hepatitis oplopen ?

Video