Ga naar de mobiele website
^ Top

Glijmiddel met cannabis maakt vagina's blij

Kos
Cannabisolie wordt in steeds meer landen voorgeschreven aan kankerpatiënten om hun eetlust op te wekken, de schadelijke effecten van de chemokuur tegen te gaan en als pijnstiller. Maar sinds kort is ook een glijmiddel voor vrouwen met cannabisolie op de markt. Dat glijmiddel zorgt naar verluidt voor een Viagra-effect bij vrouwen, maar heeft nog meer aangename bijwerkingen.

De olie smeert en bevochtigt de vagina, maar bedwelmt die ook. De cannabinoïden worden door de vagina opgenomen, wat voor een orgastisch effect zorgt.

Antibacterieel
Naast de extra seksuele hoogtepunten is het zo dat (medicinale) cannabisolie een vrouw ook nog eens gezonder maakt wanneer ze het op deze manier gebruikt. Cannabisoliën en crèmes worden namelijk al eeuwenlang gebruikt vanwege de antibacteriële werking.

Kankercellen afgebroken
Bovendien bevat cannabisolie essentiële vetzuren en andere stoffen die het immuunsysteem verbeteren, artritis tegengaan, pijn verlichten, sportblessures helen, je huid er beter uit laten zien, ontstekingen remmen en het cholesterol verlagen. De THC in de olie heeft al in veel gevallen bewezen kankercellen af te breken. Vrouwen die het gebruikten, maken daarenboven gewag van "een diepe ontspanning van geest, lichaam en ziel".

Volgens de website van de producent sproei je Foria voor het beste resultaat 4 tot 8 keer op de clitoris, de binnenste en buitenste schaamlippen en in de vagina. Na 15 tot 30 minuten begint het spul te werken.

Wat andere vrouwen van Foria vonden kan je in het onderstaande filmpje zien.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug