Exclusief voor abonnees

Gelukkig getrouwd, maar zonder veel passie: voor Jacques (55) bleek betaalde seks een uitkomst

Foto ter illustratie
Getty Images/iStockphoto Foto ter illustratie
Nederlander Jacques had al een paar keer zijn vrouw zijn dagboek laten lezen. Dat hij het graag anders wilde. Niet eens in de twee maanden, niet in het donker onder het dekbed, maar leuker, meer. Dat was dus nadat hij had geprobeerd met haar over het onderwerp te praten. Vergeefs. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marko Decandt

  Begrijp hem. Hier zou het ook wat leuker mogen. Ik ben ook zeer gelukkig getrouwd, kom ook zeker genoeg aan mijn trekken, maar ik zie zo aan mijn vrouw dat ze het doet om mij plezier te doen. Zij heeft er geen behoefte aan en dat maakt het daardoor dan minder passioneel tussen de lakens. Zou het ook zeker overwegen om eens naar een 'professionele' in dat vak te gaan.

 • Koenraad Verstraeten

  Ik zit er alsdusdanig hoegenaamd helemaal niet mee in om wat vroeger te sterven, Erik!

 • erik vercammen

  Oudere vrouwen zijn vaak assexueel. Dit komt omdat hun vrouwelijk hormoon afneemt naarmate ze ouder worden. Daardoor is de zin en drang veel minder. Bij mannen blijft de aanmaak van testosteron doorlopen tot we sterven. Er is wel een vermindering maar het stopt niet. Is trouwens ook de redenen dat mannen vroeger sterven dan vrouwen!

 • Ceriel Devos

  Tja een beetje dubbel gevoel, indien mevrouw absoluut geen seks wil ga je uiteraard op een ander, anderzijds moet hij zijn bejaard stuk ongeluk in zijn broek leren houden. Op die leeftijd moet hij het niet meer uithangen en leren masturberen.

 • marc de Volder

  Niet enkel mannen zijn seks driftig. Vergeet die zever van onschuldig vrouwtje. Op ons werk vertellen de vrouwen meer over seks en vette praat dan de venten op ons werk. En maar steeds uitstrekken om hun tieten te showen,we worden het zelf beu.Ze willen enkel niet steeds met dezelfde vent sexen,die sloef thuis maar zoeken het ook bij een ander. Die sloef thuis was er enkel maar om kindjes te maken en de tassen te dragen,plezier is elders. Blijft alleen,dan ben je gelukkig.