Exclusief dubbelinterview met Erik & Bieke: "Grote liefde krijg je niet klein"

Stephen Mattues
Morgen in NINA: een exclusief openhartig interview met Bieke Ilegems en Erik Goossens na de donkere passage uit hun liefdesleven. Het koppel vertelt hoe ze na die crisis opstaan en weer doorgaan. Samen.


NINA11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Ze heeft hem goed bij zijn pietje, met dit naar buiten te brengen. Ge ziet dat hij ermee in zijn maag zit, ze is de slimste op dat gebied. Hij staat erbij als een geslagen hond. Wie zou er nu het meeste genot hebben, hij na zijn avontuurke of zij met hem in zijn hemd te zetten??

 • Souad Dano

  Respect voor bieke ik zou dat echt niet kunnen vergeven of vergeten.

 • Mustafa Weinbaum

  Wie thuis niet aan zijn trekken komt, die gaat op een ander. Heeft niks met liefde te maken maar alles met lust. Veel mannen houden hun gezinssituatie en huwelijk stabiel door op tijd eens functioneel naar de hoeren te gaan. Koppels waar dan weer geen liefde meer is, die scheiden gewoon en zo'n situatie heeft dan meestal weer niks met overspel te maken.

 • dirk lathouwers

  Er zijn toch geen zekerheden meer, weeral een illusie armer

 • Femke Van tilburgh

  Vind het heel erg dat de bedrogen persoon de schuldige word . Je krijgt dan tips om bedrog tegen te gaan . Heel simpel een vos verleerd zijn streken niet! Overspel kan je niet goed praten ! Walgelijk .