Ga naar de mobiele website
^ Top

Douchescènes en dineren zonder slipje: nieuwe 'Fifty Shades'-trailer belooft meer pikante scènes

Op 14 februari 2017 kan je Valentijn vieren in de bioscoop, waar dan Fifty Shades Darker in première gaat, de opvolger van Fifty Shades of Grey. Waar over de eerste film rond Christian en Anastasia wel eens werd gezegd dat die nogal braaf was, belooft de nieuwste trailer van Universal alvast het tegendeel. Van stomende douchescènes tot dineren zonder slipje: een voorsmaakje.

Het is nog wachten tot 14 februari 2017 om te zien hoe het verder loopt in het getormenteerde liefdesverhaal tussen de dominante Christian en Anastasia. Maar Universal trakteert ons gelukkig op een tweede voorsmaakje, met een nog pikantere trailer dan we in september al toonden.

Christian (Jamie Dornan) en Anastasia (Dakota Johnson) lijken verenigd te zijn na hun ruzie op het einde van de vorige film, maar dat betekent daarom geen verhaal vol rozengeur en maneschijn. Er komt een stalker voor Christian op de proppen (Bella Heathcote), de oudere ex Mrs. Robinson (Kim Basinger) speelt een prominente rol en Ana krijgt af te rekenen met een handtastelijke baas (Eric Johnson). Veel stof tot erotische beelden, waar we hier alvast eens op voorhand van kunnen smullen.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug