Doe eens een huwelijksaanzoek met ... een avocado

thinkstock
Net als we dachten dat de avocadohype wel over zijn hoogtepunt heen was, doet Instagram er nog een schepje bovenop. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een verlovingsring in een avocado te verstoppen? 

Het idee om een ring in een avocado te stoppen om het jawoord te vragen, werd vorige week geopperd door foodie Colette Dike van Fooddeco, die ook al een volledig kookboek over de groene vrucht uitbracht. Ze postte een foto op Instagram van haar eigen verlovingsring in een avocado, met de vraag om iemand te taggen die zo een huwelijksaanzoek zou doen. De post kon meteen op meer dan 10.500 likes en 2000 reacties rekenen.

"Ik hou ervan om met gezonde, voedzame en fotogenieke vruchten te werken," legt Dike uit. "Ik raak geïnspireerd door dagelijkse dingen en hou ervan om een nieuwe kijk te geven op klassieke zaken." Om dit idee van een verlovingsring in een avocado te lanceren, werkte ze zelfs samen met de 'World Avocado Organisation'.

Toch blijkt deze manier om door de knieën te gaan van Dike niet helemaal nieuw te zijn, en verscheen de "avocado proposal" eerder al in Instagramfeeds. Ideetje voor de romantische avocadoliefhebbers onder ons?

Every hippie girl’s dream proposal. #avocadotoast #avocadoproposal

Een foto die is geplaatst door null (@mindful__af) op
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels