Deze armband slaat de energie van je masturbatie op

Pornhub lanceert de 'wankband', een armband die de energie van de masturberende medemens opslaat. Je kan er vervolgens je smartphone mee opladen.
Pornhub Pornhub lanceert de 'wankband', een armband die de energie van de masturberende medemens opslaat. Je kan er vervolgens je smartphone mee opladen.
Of de energiecrisis hiermee voorgoed de kop wordt ingedrukt, durven we niet voorspellen. Feit is dat een grote ongebruikte energiebron in de nabije toekomst meer dan een genotskreet en een zucht zal opleveren.

Pornhub, de meestbezochte website voor intermenselijke natuurdocumentaires, lanceert de 'wankband', een armband die de energie van de masturberende medemens opslaat. Je kan er vervolgens je smartphone mee opladen.

Propere energie kan je het bezwaarlijk noemen. Daarom roept de site bezoekers op 'pikante energie' op te wekken door de armband te dragen tijdens de zelfbevrediging. Ideetjes daaromtrent kan je kwijt met de hashtag #wankband (zie hiernaast).

"Elke dag worden miljoenen uren porno online geconsumeerd, waardoor energie verloren gaat en het milieu schade wordt toegebracht. We hebben besloten daar iets aan te doen met de Wankband, het eerste draagbare toestel waarmee je de planeet kan liefhebben terwijl je jezelf liefhebt", zo stelt PornHub. Het gadget zit nog in een testfase.

De wankband is het eerste draagbare toestel waarmee je de planeet kan liefhebben terwijl je jezelf liefhebt

Pornhub