Exclusief voor abonnees

Deze 4 vrouwen daten met een (veel) jongere man: “Het klopt niet dat jongere mannen te weinig ervaring hebben in bed”

Getty Images/iStockphoto
Priyanka Chopra en Nick Jonas. Susan Sarandon en Jonathan Bricklin. Cameron Diaz en Benji Madden. In Hollywood zien we vaker dat vrouwen daten met een jongere man. Maar in het echte leven rust er toch nog een taboe op. Dat blijkt ook uit een nieuw internationaal onderzoek van Dating.com. Hoog tijd om een einde te maken aan de stigmatisering. 4 ‘cougars’ - al nemen ze dat woord zelf niet graag in de mond - aan het woord. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Emare

  Het ligt hem vooral dat deze vrouwen weten hoe de muis werkt, initiatief nemen en niet zozeer aan dat jonge geweld. Btw.. mijn partners zijn gemiddeld 10-15jaar jonger. Anders lijkt het of ik met mijn moeder van bil ga.

 • Rose Dekeyzer

  Ik 36 mijn partner 28. Niks mis mee, en neemt zijn taak als pluspapa zeer goed op. Beter dan mannen die ouder zijn dan mij... Bijna 2jaar samen en beide nog steeds gelukkig

 • Marc Van Geel

  deze vrouwen zijn nog niet in de menopauze en rond de veertig doe er nog eens 10 a 15jaar bij ' en ik denk dat zonder te betalen of er redelijk warmpjes er in zitten de blaadjes veel minder groen zullen zijn.Sorry dames dit is redelijk realistisch vermoed ik en gun zeker jullie geluk.

 • mike milan

  Als die man 50 is, neemt hij wel een groen blaadje.Tenslotte doet ieder met zijn leven wat hij wilt.

 • Eddy Gysbrechts

  Rond mijn 21 ging ik niet in op de vraag van oudere dames ,maar vanaf men 25 dacht ik waarom niet. Deze dames houden het simpel een praatje,etentje en een paar uurtjes intimiteit. Niet altijd in dezelfde volgorde,was een best fun&liefdevolle periode.Heb er vriendinnen voor het leven aan over gehouden.