Deze 24-jarige man is volgens het internet 'de vreselijkste date ooit'

thinkstock
Dacht je dat jij al een aantal vervelende afspraakjes achter de rug had? Dat is nog niets vergeleken met de eerste date van de 24-jarige Alyssa. Zij nam deel aan een datingprogramma en werd op date gestuurd met Billy Peck. Al heeft ze zich dat achteraf gezien hoogstwaarschijnlijk betreurd.

Alyssa en Billy Peck, beiden 24 jaar, namen allebei deel aan het programma 'The Undateables'. Een realityreeks waarbij singles die maar geen lief vinden met elkaar gekoppeld worden. De opzet is vervolgens dat de twee achteraf ieder verslag uitbrengen van hun afspraakje. En precies daar gaat het mis.

"Ze had er het lichaam niet voor"

Volgens Alyssa vindt ze maar geen lief omdat ze te kieskeurig is en iemand met een goed gevoel voor humor zoekt. Billy heeft dan weer geen geluk in de liefde omdat hij het erg druk heeft en meer in een vrouw zoekt dan alleen maar een mooi uiterlijk, zo beweert hij. Dat klinkt goed, maar na amper vijf minuten besluit hij al dat Alyssa niets voor hem is. "Zodra ze de ruimte binnenliep, wist ik al dat ze niets voor mij is. Ze had er het lichaam niet voor."

Hoewel ook Alyssa niet honderd procent overtuigd was van haar date, zijn beroep als 'acteur' deed meteen enkele alarmbelletjes rinkelen, was ze toch bereid hem het voordeel van de twijfel te geven. Al dacht Billy daar duidelijk anders over. "Ik voelde me totaal niet tot haar aangetrokken, en dan nog moest ik twee uur lang blijven zitten en een gentleman zijn. We hebben wel goed kunnen praten, en ze gaf me veel complimentjes."

Dat Alyssa na het eten nog een ijsje bestelde, kon bovendien helemaal niet door de beugel, volgens Billy. "Dat was nóg eens 20 minuten extra." Hoewel Alyssa erg beleefd bleef "hij was erg vriendelijk, maar ik zie hem eerder als vriend", vindt Billy vooral dat hij "twee uur van zijn kostbare tijd verspild' heeft.

"Wat een eikel"

Alyssa mag dan beleefd gebleven zijn, het internet is dat gelukkig niet. Op sociale media krijgt Billy alvast de volle laag. "Iedereen in de NYC casting wereld: zorg er alsjeblieft voor dat deze eikel nooit meer werk vindt," klinkt het. Of "Ik snap waarom Billy undateable is. Ik denk niet dat hij ook maar een beetje talent heeft, maar hij heeft alvast wél het ego van een acteur."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.