Exclusief voor abonnees

De relatie van Laura (26) en Dennis (26) zit in het slop: “Sinds de kankerbehandeling kan mijn lichaam niet meer wat het vroeger kon”

Ana Jarén
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Laura en Dennis hebben alles wat ze willen: huisje, tuintje, kindjes. Maar de ziekte van Dennis heeft een wig gedreven tussen de geliefden. “Ook in bed is het moeilijk: sinds de behandeling komt hij veel sneller klaar, en dat maakt hem onzeker.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan hertogs

    Na 5 jaar zware chemo van mijn 15de to 20 kon mijn lichaam ook niks maar ik werkte dubbel zo hard om te bewijzen dat het wel kon. 37 jaar ligt het dan ook 3 dubbel op tafel.....het is maar wat je ingesteldheid is denk ik.

  • marijke boulet

    Man is hier precies het arme schaap in de relatie , hij zit maar constant te zeggen hoe blij hij is met zijn "perfecte" vrouw en zij doet niets dan hem afbreken en opzadelen met minderwaardigheidscomplex . Kerel is precies gebrainwasht , als het echte liefde zou zijn paste de vrouw zich aan i.p.v te zeuren over zijn mindere bed prestaties .