Exclusief voor abonnees

David (33) “Straks zal ik alleen eindigen, als een cynische oude homo”

Getty Images
Zomaar wat rondfladderen, het was niets voor David (33). Liefde zonder voorbehoud, dat wilde hij. Meteen de hoofdvogel afschieten. En dat was voor hem een pijnlijk mooie, vier jaar jongere kerel met krullende wimpers.

‘Anders dan de meeste mannen op Grindr, het Tinder voor homo’s, was hij niet cynisch. Ik had half ernstig, half voor de grap, laten weten dat ik op zoek was naar een huwelijkskandidaat en hij antwoordde: ‘Zullen we dan maar, waar gaat de huwelijksreis naartoe?’ Cuba, daar waren we het al snel over eens. We kletsten nog wat verder, tot ik hem vroeg of hij mee iets ging drinken. Ineens antwoordde hij niet meer. Ik kroop terug in mijn schulp, mijn natuurlijke habitat als het om liefde ging.

“Zesentwintig was ik en advocaat bij een groot bureau, en hoe sociaal ook in mijn vak, intimiteit kende ik nauwelijks. Ik kende de ongeschreven wetten niet van het flirten en daten. Ik vroeg me vaak af: hoe zou een relatie er eigenlijk uitzien, hoe vaak zie je elkaar dan, hoe ga je met elkaar om? Ik had geen idee. Ik hield niet van festivals, niet van clubs, ik hield van fietsen en wandelen, niet bepaald vrijetijdsbestedingen waar je leuke jongens ontmoet.”

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andy Janssens

    @Mauro; daar kan ik inkomen ;-) erg geromantiseerd verhaal en eigenlijk waar iedereen naar op zoek is maar nooit kan vinden. Ik begrijp perfect wat je voelt want had net dezelde reactie.

  • Mauro Terrasi

    Hallo,ik wil wel graag die David leren kennen

  • stan mestach

    ik zou zeggen gelukkig en kinderen moeten een moeder en een vader hebben en niet twee van de zelfde soort dat is abnormaal