Exclusief voor abonnees

Daan (41) is vreselijk verliefd op zijn collega: “Mocht er een drankje of een pilletje bestaan om dit niet meer te voelen? Zeg het mij”

Ana Jarén
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Daan (41) is verliefd op een collega, die hem blijft aantrekken en afstoten. “Ik ben er zíék van. Mijn vrouw weet van niks.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Van Vosselen

  Verander dan van job hé. Probleem opgelost.

 • Mario Plein

  Bedenk dat er meer is in het leven als uw piet achterna lopen en besef dat zij ook gewoon poept en piest als iedereen. Het is het niet waard, ga maar eens horen bij zij die op emotionele impulsen leven, hoe gelukkig zij zijn.

 • PETER VANDAELE

  Leef alsof het je laatste dag is, en leef, pak alles wat je kan.

 • willy van der Wijk

  tja we zijn allemaal van vlees en bloed !!!!!!!!!!

 • Leo Peeters -Duym

  Zelfverwijt is terecht als je verliefd wordt op een collega, daar ben ikzelf achtergekomen. Het gaat om de juiste begin-instelling vanaf de eerste seconde. Wees zakelijk, maar beleefd tegen die verleidelijke persoon. Dat je dan minder sympathiek, intelligent, grappig en spraakzaam overkomt dan je meent te zijn, neem je erbij. Verliefdheid maakt blind, maar met een vastberaden nuchtere kijk zie je dat zij (hij) ook haar haar onhebbelijkheden, domme opvattingen en schoonheidsfouten heeft.