Cadeautje voor jezelf: vernoem een slang naar je ex voor valentijn

Getty Images/iStockphoto
Je hebt het vast en zeker al opgemerkt de voorbije weken: de kleur rood springt in het oog, chocolade wordt je haast door je strot geduwd en waar je ook maar kijkt zie je hartjes. Ja hoor, valentijn is opnieuw in zicht. Niet zo’n fan van de zeemzoete dag en zin om je ex een loer te draaien? Dan heeft een zoo in Sydney misschien wel de oplossing voor jou. 

‘Gho, valentijn, dat interesseert me eigenlijk niet, zo’n commercieel gedoe’, het zijn woorden die bij haast iedereen wel al eens over de lippen gingen. Maar als we heel eerlijk zijn worden we stiekem op 14 februari toch al wat sneller nostalgisch. Geen mooie herinneringen om op terug te kijken? Geen probleem. De zoo van Sydney komt met het perfecte cadeau voor iedereen die z’n ex op stang wil jagen ter ere van de dag der liefde. Je kan namelijk een bruine slang vernoemen naar je vorige liefde. 

Hoe gaat het in zijn werk? Je stort een Australische dollar (iets meer dan een halve euro) aan het Wild Life Conservation Fund en legt uit waarom jouw ex nu juist de grootste slang is. De dierentuin houdt een trekking op Valentijnsdag en bepaalt dan welke naam de slang krijgt. Daarmee steun je meteen ook het goede doel. 

Je krijgt een certificaat van de slang z’n nieuwe naam en kan het dier elke dag een bezoekje brengen want je krijgt een gratis jaarabonnement voor de zoo, al moet je daarvoor wel naar Australië reizen natuurlijk. Meer info vind je op de website. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.