Ga naar de mobiele website
^ Top

5 dingen die je nog niet wist over 'Say Yes to the Dress'

TLC
Ik weet niet hoe het met u zit, maar op een onbewaakte zondag kan ik oprecht genieten van een lui televisiemomentje gevuld met kirrende bruidsmeisjes en witte kanten jurken. Ik heb het natuurlijk over 'Say Yes to the Dress'. Maar wist je bijvoorbeeld al dat al die Pnina's niet toevallig zo vaak voorbij komen?

1. De dialogen zijn géén opgezet spel

Maar ze worden wel een handje geholpen. Vaak moeten de bruidjes in spe een aantal keer hun woorden herhalen. Elana Taylor, een atlete die in het zevende seizoen te zien was, gaf toe dat de producers haar dan wel niet opdroegen wat ze precies moest zeggen, ze moest de scènes vaak wel een paar keer overdoen op verschillende manieren. Zo hebben ze verschillende opties om mee te werken.

2. Verkoopsters worden niet zomaar toegewezen

Alles gebeurt in functie van het programma. Dus ook de toewijzing van de verkoopsters aan bepaalde klanten. Die combinaties worden namelijk samengesteld op basis van wat de beste en meest dynamische televisie zal opleveren.

3. Je mag echt niet zomaar meedoen

Wie in een trouwjurk wil schitteren op het televisiescherm moet aan heel wat voorwaarden voldoen. Allereerst moet de bruid een heel duidelijk beeld hebben van haar trouwfeest. Dat betekent: de locatie en datum moeten al vast liggen, net als de ceremonie en receptie. Verder moet ze haar stijl ook in 3 woorden kunnen omschrijven, uitleggen hoe haar thema eruit zal zien, net als het budget, en een link sturen naar haar Pinterestbord.

4. Daarom zijn er zoveel Pnina's

In elke aflevering zal je minstens twee Pnina's voorbij zien komen. Hoe dat komt? Heel eenvoudig. Kleinfeld heeft een deal met ontwerpster Pnina Tornai. Zo simpel kan het zijn.

5. Je bent best niet te preuts

De bruidjes in spe bevinden zich namelijk niet alleen in het gezelschap van de verkoopster bij het omkleden. Er is ook een cameraploeg aanwezig. Al gebruiken ze wél enkel vrouwelijke cameramensen, en zal er nooit beeldmateriaal van vrouwen in hun ondergoed worden uitgezonden.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug