4 alledaagse voorwerpen die ook perfect dienstdoen als seksspeeltje

thinkstock
Niemand kijkt nog raar op als een vrouw een dildo of vibrator in haar schuif heeft liggen en sinds de komst van online seksshops is de drempel om speeltjes te kopen al helemaal verlaagd. Maar wist je dat je in huis gratis en voor niets al heel wat seksspeeltjes hebt liggen?

iPhone
Nadat Tiffany Dogget (de methverslaafde die verkracht werd door een cipier) in het laatste seizoen van 'Orange Is the New Black' masturbeerde met een iPhone, heb ook jij hier misschien al over nagedacht. Want inderdaad, een iPhone doet prima dienst als vibrator aangezien het sowieso al trilt. Je hoeft zelfs je alarm niet te laten afgaan, want er is een speciale app die je smartphone aan één stuk door laat trillen. In de categorie 'Gezondheid en fitness' in de iTunes Store vind je trouwens verschillende van die (gratis) trilapps. Wel is het aangeraden om je gsm in een siliconen hoesje te stoppen voor je er als seksspeeltje mee aan de slag gaat.

apple.com

IJsblokjesmaker
IJsblokjes in de slaapkamer gebruiken is niets nieuw en toch is het iets waar veel mensen niet bij stilstaan. Door met het contrast tussen warm en koud te spelen, stimuleer je de zenuwuiteinden waardoor je het genot van je partner flink de hoogte injaagt. En aangezien het zo makkelijk is om te maken, waarom het eens geen kans geven?

Tovolo ijsblokjesmaker, € 17, te koop bij Blokker.
Blokker Tovolo ijsblokjesmaker, € 17, te koop bij Blokker.

De Clarisonic
Voor wie er nog niet bekend mee is; de Clarisonic is eigenlijk een grote elektrische tandenborstel voor je gezicht. Dankzij de zachte heen en weer trillende bewegingen, reinigt het je huid dieper dan enig product ook maar kan doen, en het zou op termijn ook wijde poriën, huidplooien en rimpels minder zichtbaar maken. Maar wist je dat je de gigantische borstel ook als vibrator kunt gebruiken? Leg de Clarisonic simpelweg achterstevoren op je vagina (dus niét met de borstel richting je clitoris) en laat naar hartenlust trillen. Orgasmes houden je huid trouwens ook jong, win-win!

Clarisonic

Haarborstel
Voor je begint te panikeren, nee we gaan je hier niet vertellen om met een haarborstel op een of andere manier je vagina te "borstelen". Het handvat ervan doet echter wel prima dienst als dildo en dan zéker die met een handvat waarin gel zit en liefst ook met een golvende vorm. Easy does it soms.

Amazon6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tuur Tureluur

  Voor gevorderden is er nog het brandblusapparaat.

 • Wanderer

  Ik ben nu geen preutse, maar dit artikel gaat mij (als 27-jarige) toch net iets te ver voor een nieuws-app! Wel goed gelachen :-)

 • Koenta Kint?

  En een thermos kan ook !

 • Jessica Vranken

  Bah man wat een goor artikel. Waar js het zelfrespect

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Voor mij liefst ne cola zonder ijs aub....