15 jaar huwelijk voor Sarah Michelle Gellar: "Het is nog altijd hard werken"

Instagram
Nog vier maanden, en dan mogen Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. samen 15 kaarsjes uitblazen. Het Hollywoodkoppel stevent namelijk af op een behoorlijke mijlpaal in hun relatie: vijftien jaar getrouwd. Al is dat echt niet altijd even makkelijk, ondervonden de twee.

De twee leerden elkaar kennen in 1997 op de set van 'I Know What You Did Last summer,' maar begonnen pas drie jaar later te daten. "We hadden plannen gemaakt om samen met een gemeenschappelijke vriend uit eten te gaan, maar die zei op het laatste moment af. We besloten dan maar om alsnog te gaan, en de rest is geschiedenis," aldus Prinze Jr. In 2002 werden ze man en vrouw.

In een recent interview met E! News verklapte de acteur dat hij en zijn vrouw al veel langer op goede voet stonden: "We waren gewoon vrienden. Ik denk dat dat één van de redenen is waarom onze relatie zo goed werkt. Twee jaar lang waren we gewoon goed bevriend voor we er zelfs maar aan dachten om eens op date te gaan. Zij wist wat voor iemand ik was, wat mijn waarden en prioriteiten zijn, en omgekeerd. We kenden elkaars mindere kantjes dus al." Al hadden ze ook het geluk dat het in de liefde even goed klikte: "Wij vullen elkaar perfect aan. Al is dat iets dat je een paar jaar de tijd moet geven."

Instagram

Wat ze dan doen om het vuur in hun relatie te houden? "Lachen is het belangrijkste, samen lachen duurt eeuwig," aldus Freddie Prinze Jr. "Als je elkaar gewoon knap of aantrekkelijk vindt, dan kom je in de problemen als je 60 wordt," lacht de acteur. "Eigenlijk hebben we elkaar precies op het juiste moment leren kennen: we waren allebei op zoek naar iets serieus, en dat klikte. Dus ja, we hebben geluk gehad, maar het blijft natuurlijk ook hard werken."Video