"Wil wel slank zijn, maar ook chipkes eten", daarom is Siska Schoeters een topwijf

Siska Schoeters is dol op eten en heerlijk eerlijk, een topcombinatie.
Photo News Siska Schoeters is dol op eten en heerlijk eerlijk, een topcombinatie.
Siska Schoeters eet graag chips en komt daar eerlijk voor uit. Ze veroverde de harten van heel wat kijkers toen ze eerder deze week in het Eén-programma Over Eten haar eetgewoonten uit de doeken deed. Maar ook in de Slimste Mens en tijdens haar radioshows is ze altijd heerlijk droog én eerlijk, daarom zetten we haar topmomenten op een rijtje.

Siska Schoeters is dol op eten

Dat ze ook best slank wil zijn, biechtte Siska eerder deze week aan Danira in Over Eten op. Maar dat ze ook wel echt graag chipkes eet. Iets wat de meeste dames denken, maar niet meteen luidop durven toegeven. "Een vrouw naar mijn hart", "Story of my life", De reacties op deze hilarische uitspraak op onze Facebookpagina liegen er niet om: we zijn dol op de radiopresentatrice.

Gisteren zei StuBru-presentatrice Siska ...

... en Bicky Burgers

Siska is zo dol op Bicky Burgers dat ze zelfs een trui heeft die op een hamburger lijkt. Stylist Jani heeft duidelijk zijn twijfels over dit kledingstuk.

Dit kledingstuk is het einde van onze ...

... en bokes met choco

Als je elke dag op een ontiegelijk vroeg uur moet opstaan, dan heb je comfort food nodig. Voor Siska zijn dat bokes met choco en we kunnen haar geen ongelijk geven. Niets geeft meer trootst als je moe bent dan een flinke dosis Nutella.

Siska is ook heel eerlijk

Of het nu gaat over buxussen of een meer gevoelige kwestie als het moederschap, de presentatrice windt er nooit doekjes om. Vorig jaar bekende ze in een interview met de krant De Morgen dat ze soms blij is om even van die kleine 'fuckers' verlost te zijn, ook al ziet ze haar (stief)kinderen doodgraag. Siska: "Soms denk ik 'Lucien moet nu echt even weg. Niet eventjes, maar lang'. Of: 'had ik maar geen kinderen'. "Dan kon ik met mijn vrienden een terrasje gaan doen, ladderzat worden en daarna Chinees gaan eten." Of: "Het mooiste moment van de dag is toch vaak het moment waarop je je kinderen in bed legt."

Onverbloemd eerlijk dus. Zelfs vriend Tomas De Soete zei voor publicatie dat ze het wel hard had verwoord. Maar dat vindt Schoeters net goed. "Dit is mijn ervaring, goed en minder goed." Het is net problematisch, zegt ze, dat je sommige dingen niet mag zeggen omdat het niet goed staat.

Team siska! #dsmtw #stubru #teamsiska #siskaschoeters #vier

En ze kan geweldige trucjes uitvoeren

Ze spreekt ons moed in als we veel te vroeg moesten opstaan