Exclusief voor abonnees

"Was ze me maar nooit komen wakker kussen uit mijn vrijgezellenslaap"

Unsplash
Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie. Vandaag: Simon (57) zocht niet naar een nieuwe liefde, maar hij vond er wel een. Een waarvan hij na drie jaar nog elke nacht wakker ligt.

"De vraag of zij een opportunist was die mij bewust heeft misleid of een slachtoffer van angst en hebzucht, raast nu al drie jaar door mijn hoofd. Ik heb er zelfs meerdere psychiaters voor bezocht en allemaal zeggen ze: het antwoord zul je nooit krijgen. Toch kan ik niet opgeven. 's Nachts in bed laat ik alle beelden en woorden passeren in de hoop dat ze eindelijk hun geheim prijsgeven. Soms denk ik: had ik maar nooit gereageerd, toen ze contact zocht op mijn min of meer vergeten datingaccount, was ze me maar nooit komen wakker kussen uit mijn vrijgezellenslaap, dan had ik nu niet dag in dag uit mijn hoofd gebroken."

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dries SERRUYS

    Gek hoe een man die saga blijft over-analyseren. Bij mij duurde dat 5 jaar en nu nog blijft het sporadisch door mijn hoofd razen. Daar moet je immers mee leven. Toch is die periode waardevol. Het zorgt immers voor inzichten die je anders nooit had ervaren.

  • Christiane Verbeek

    Een mens kan over alles mekkeren en dubben. De man zou beter gewoon zijn leven verder leven en de gedachten aan die tuttebel loslaten.