Exclusief voor abonnees

Twee vrouwen getuigen over hun affaire: “Alles draait rond mijn man, maar hij is afwezig in de relatie. Wie gaat er dan vreemd?”

Beeld ter illustratie.
Unsplash Beeld ter illustratie.
Kriebels voor een collega, gevoelens voor een vriend(in): 1 op de 2 Belgen krijgt ooit te maken met ontrouw. Kan je jezelf of je relatie behoeden voor overspel? Twee vrouwen getuigen over hun affaires en wat hen in de armen van een ander dreef. “De enige valse noot in mijn affaire was het gezeur van zijn vrouw die thuis het fort staande hield. Best confronterend, alsof ik mezelf hoorde.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hedwige Dubois

  De essentie van liefde gaat boven het lichamelijke, het is nu een gewoonte geworden je partner bedriegen en voor wat???? Hier worden veel mensen alleen maar ongelukkig van en ook de kinderen.

 • Raf sterckx

  Iedereen komt vroeg of laat wel in een situatie waar de verleiding zo hoog is dat er wel iets moet gebeuren.

 • marijke boulet

  Een uitvlucht is snel gevonden om het geweten te sussen . Niet tevreden met u partner stop dan de relatie en zoek iemand anders . Maar ja ze willen het risico niet lopen dat het gras aan de andere kant toch niet zo groen leek als gedacht .

 • Vincent Monteyne

  Of hoe iedereen zichzelf probeert te verantwoorden door de schuld door te schuiven... "Ik ging vreemd, maar hij had niet genoeg aandacht voor me!" Alsof dat een excuus is. Zielig

 • John De roo

  En ook altijd dezelfde zever : hij was afwezig in de relatie , we leefden als broer en zus , hij verwaarloosde mij. En dan eenmaal dz reden gevonden in het geweten gesust en kunnen ze ongestoord en hypocriet hun gang gaan.