'Pikantste reclamevideo ooit' toont échte orgasmes op Britse Nationale Orgasmedag

rv
Aan de overkant van het Kanaal is nogal wat te doen over een reclamevideo van een producent van seksspeeltjes. Ter ere van de Nationale Orgasmedag lanceerde Lovehoney een advertentie van stoeiende koppels met als grote finale enkele close-ups van mensen die klaarkomen.

De halve minuut lange clip toont enkele koppels - hetero én homo - die elkaar passioneel rond de nek vliegen, elkaar de kleren van het lijf trekken en uiteindelijk in bed belanden. Uiteraard komen een hoop seksspeeltjes subtiel in beeld. Iedereen wil toch betere seks, is de boodschap.

De reclame eindigt met enkele gezichten van mensen die echt zouden klaarkomen. Daarmee wil Lovehoney "het echte gezicht van seks" tonen, en dat is iets anders dan wat we doorgaans te zien krijgen op het internet of in films, luidt het. Het bedrijf wil mensen bovendien aanmoedigen om meer openlijk over hun seksleven te spreken.

Betere seks

"Ik moet zeggen dat dit een van de eerder ongewone opdrachten was", vertelt de 'art director' van de clip, Tiny Bullet van Thomas Thomas Films. "Om seksspeeltjes als normaal te tonen en om het Britse publiek aan te moedigen betere seks te hebben."

"De juiste toon te vinden was essentieel", legt hij uit. "Het moest plezant en sexy zijn, maar niet te ondeugend. We bedachten enkele inventieve manieren om producten te suggereren zonder ze te tonen, zoals het vibratorcamerashot." Dat is een fragment waarin de vibrator niet in beeld komt, maar waarin het beeld bibbert terwijl het koppel hem uit de doos haalt.

Voorspel

"Ik wilde dat de montage ook een ritmische energie kreeg, gelijkaardig aan vrijen, waarbij je rustige momenten zoals voorspel hebt die opbouwen tot waarin de clip een hoogtepunt bereikt met onze montage van orgasmegezichten." Doel bereikt! 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • emiel wouters

  En jullie geloven dit echt. Zeg nu zelf hoeveel keer heb je zelf al geen orgasme gefaked. ik durf eerlijk zijn. ik moet eens op mijn kalender(S) kijken wanneer ik nog eens gemogen heb. Fake news neen absoluut niet, ik kan het weten. Ik was er zelf niet bij.

 • Guy Dupont

  Knappe video reclame.

 • Erwin Werwaarts

  Fysieke noden verheffen tot moraliteit , is een teken van ofwel geestelijke oppervlakkigheid , ofwel materieel opportunisme , ofwel beide . Dan nog liever Valentijn .

 • piet devlieger

  Och Here toch, nationale orgasmedag. En wat komt er nog ? Nationale zat worden dag ? Of nationale diarreedag ? Er zijn op deze wereld veel te veel mensen die niets te doen hebben en zich enkel met bullshit bezighouden.

 • Juliaan Van Reeth

  Nou ja, zonder orgasmes was de mensheid al lang uitgestorven. Wat is er op tegen? Het is gewoon natuurlijk. Laten we toch niet zo neurotisch reageren op alles wat met erotiek te maken heeft. Het is misschien wel de mooiste ervaring van je leven. Ook en zelfs als je wat ouder bent.