"Hij bond me naakt vast aan een boom en reed weg"

Metro on Twitter
De Britse Sophie Lazell (26) werd in december 2013 door haar vriend uit bed gesleurd en ontvoerd. Hij bond haar naakt vast aan een boom en reed weg. "Dit gebeurt er met hoeren", riep hij haar toe. De jonge vrouw durft nu voor het eerst over het incident te spreken. Ze hoopt dat andere vrouwen niet dezelfde fout maken.

De jonge Sophie zegt dat ze die dag een hele dag met haar vriend Daniel Jones had doorgebracht, maar dat hij kwaad was geworden toen ze zei dat ze de nacht alleen wou doorbrengen. Hij sleurde haar uit haar bed en nam haar mee naar een verlaten steengroeve. "Er is al een gat voor je gegraven", zei hij. Daarna moest ze al haar kleren uitdoen. Met haar eigen pyjama bond hij haar vast aan een boom. "Dit gebeurt er met hoeren", riep hij. Hij reed weg en liet haar bang en bevend achter.

Sophie wist te ontsnappen en begon te lopen. "Ik was zo bang", zegt ze. "Ik zag geen lichten of huizen. Ik liep voor mijn leven. Ik heb zeker een uur gelopen tot ik eindelijk een huis zag." Het oude koppel dat daar woonde, verwittigde de hulpdiensten.

In augustus kreeg Daniel 20 maanden cel voor ontvoering en een contactverbod van vijf jaar. "Ik hoop dat hij langer moet zitten", zegt Sophie. "Vrouwen moeten uit turbulente relaties stappen als het nog kan. Verlaat hem, voor het te laat is."

Latest news UK on TwitterReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels