Exclusief voor abonnees

'Het leek alsof alle genot, dat zich in jaren had opgehoopt, in één keer een uitweg vond'

Lust en liefde door Corine Koole

Thinkstock
Hoe online kaartspelletjes je seksleven kunnen boosten, ondervond Emma (53). Terwijl haar man lag te knorren op de sofa, zapper in de hand, genoot zij van de show die haar kaartbuddy gaf voor zijn webcam.

Zo'n jaar of acht geleden deed ik veel onlinespelletjes, voornamelijk kaartspelen. Met vrouwen van over de hele wereld, maar ook met mannen en met een van die mannen raakte ik in gesprek. We leerden elkaar al chattend woorden uit onze eigen taal, heel lollig eigenlijk. En toen hij voor zaken naar Nederland kwam, wilde hij met mij een kop koffie gaan drinken. Ik aarzelde, moest ik nu een oppas regelen om met een man die ik niet kende in een tearoom te gaan zitten? Mijn echtgenoot bromde: mannen die zeggen koffie te willen drinken, willen eigenlijk iets heel anders. Dus ging ik niet. Maar het flirterige chatten bleef en op een dag stelde hij voor daarbij de camera aan te zetten, zodat we elkaar konden zien. Ik aarzelde opnieuw. Hij zei: 'We kunnen het ook zo doen dat jij mij ziet en ik jou niet'. Dat vond ik best, zolang het geluid maar uit bleef. 's Avonds zat ik altijd in de open keuken achter mijn laptop, die grensde aan de woonkamer waar mijn man op de bank lag te zappen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mario Tersago

  Als getrouwde man, kan ik dit niet goedkeuren.. Of ben ik echt ouderwets? Aan sleur kan je iets doen, echter zoek je dit niet bij een andere man, in het echt of virtueel..

 • Thierry Vansweevelt

  Wie is er nog trouw tegenwoordig?

 • Patrick Duyck

  Begin van t einde