"Cunnilingus is geen pasta, maar het mag wel vaker op het menu"

Shoshanna uit de televisieserie Girls op een tripje naar de zevende hemel
Girls Shoshanna uit de televisieserie Girls op een tripje naar de zevende hemel
Beste dames, beste heren. De column van vandaag is een verzoeknummer van niemand minder dan mijn liefste. Omdat samen met het vallen van de bomen mijn lust ieder jaar even de dieperik in duikt, en ik bijgevolg geen seksuele escapades heb waarover ik dit weekend kan berichten (tenzij het feit dat zelfs een herfstig laag libido in combinatie met een paar dagen vakantie toch nog voor puike seks zorgt), stelde mijn liefste voor om het eens te hebben over (tromgeroffel) ... orale seks!

'Cunnilingus is geen pasta' was jaren geleden één van de spreuken van Sensoa en misschien is dat de reden waarom het zo lang duurde voor ik er een stukje over wilde maken. Want pasta is ontzettend eenvoudig en altijd lekker. Terwijl cunnilingus veel minder vanzelfsprekend is en je er toch écht zin in moet hebben, of je het nu geeft of krijgt.

Dat het zéér belangrijk is dat een man jou regelmatig oraal bevredigt, leerde ik jaren geleden van een vriendin, die bij wijze van subtiel signaal soms òp het gezicht van haar lief gaat zitten als het te lang geleden is. Een man die zijn orale plichten niet vervult, moet zo snel mogelijk gedumpt worden. Om nog maar te zwijgen van zij die 'het' vies vinden en het ronduit weigeren (maar vaak wél willen ontvangen, de snoodaards). Ik ben het uiteraard volledig met haar eens, want man en vrouw gelijk voor de pretwet, en toch ben ik er nog niet uit of ik het zelf wel zo leuk vind, die cunnilingus. Met het geven ervan heb ik totaal geen probleem: ik merk dat mijn liefste ervan geniet - en ook dat ik een zeer hygiënisch exemplaar aan de haak heb geslagen - dus haal ik met plezier regelmatig mijn beste kunstjes boven. En aan de complimentjes te horen, breng ik het er prima vanaf.

Sensoa

Misschien daarom dat hij ook extra hard zijn best doet om mij op dezelfde manier te verwennen. In het begin van onze relatie flapte hij er plots uit dat hij van zichzelf vond dat hij nog niet zo bedreven was in het geven van efficiënte cunnilingus, maar dat hij het dolgraag wilde leren. Fast forward naar het heden en ik heb een heel ijverige student in mijn bed, die niet alleen zonder enige aanmoediging uit het niets begint met dit soort voorspel, maar ook nog eens duchtig experimenteert met verschillende liktechnieken en posities.

Afgelopen weekend demonstreerde hij zijn nieuwste orale aanpak en hoe die exact gaat, ga ik hier niet verklappen, maar mocht ik punten geven op inventiviteit en doeltreffendheid, kreeg hij een mooie 9 op 10. Zijn doel is om de kers op de taart te zetten, en ervoor te zorgen dat ik enkel door cunnilingus vlotjes klaarkom, maar of dat snel zal gebeuren, kan ik niet beloven. Want ook al vind ik het opwindend en is hij écht behendig, ik blijf het soms een beetje té intiem vinden, die orale verwennerij. Waardoor ik me niet altijd even goed kan ontspannen, me vaak zorgen maak over de timing van mijn laatste douche en me tijdens de daad afvraag waarom ik per se voorstander moet zijn van een natuurlijk bosje schaamhaar, waarvan er nu vast eentje in zijn keel kriebelt.

Want ook al vind ik het opwindend en is hij écht behendig, ik blijf het soms een beetje té intiem vinden, die orale verwennerij.

(iframe embed)

via GIPHY

Ik ben erg blij dat mijn liefste en ik hebben afgesproken elkaar NOOIT op het toilet te zien, zélfs niet voor een snel plasje. Want dan zou ik helemaal niet kunnen genieten van zijn teder tongwerk. Ik denk dat mijn liefste ook wel doorheeft dat ik vaak moeite heb om de knop om te draaien en even niet te piekeren over mijn lichaam en wat hij daar beneden nu precies aan het doen is. Misschien daarom dat hij af en toe expliciet zegt dat het nu eventjes alleen maar om mij draait. "Jij moet even alleen maar genieten."(Jawel, dames, dergelijke exemplaren bestaan dus wel degelijk.)

Stevige snelle seks in alle mogelijke standjes of een behendige pijpbeurt: dat is meer mijn ding. Maar 'even genieten' terwijl ik niks en hij zijn best doet, dat vind ik veel moeilijker. Maar met iedere mondelinge toets schaaft hij zijn techniek bij en leer ik mezelf een beetje meer ontspannen. En beetje bij beetje lukt het steeds sneller om mijn piekerhoofd even op pauze te zetten en te genieten van de special delivery van mijn liefste. Ik word oraal bevredigd (zonder dat ik erom hoef te vragen) én ik leer tegelijk om mezelf helemaal te ontspannen. Dat noem ik pas een win-win situatie.