Michiel De Meyer (28) als Ben in de telenovelle ‘Lisa’.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel De Meyer (28) als Ben in de telenovelle ‘Lisa’. © RV

Seks in een Honda Civic en de roddel over zijn ‘ene teelbal’: 11 stoute kantjes van acteur Michiel De Meyer

Michiel De Meyer (28) speelt Ben in ‘Lisa’ op VTM. Een brave rol, maar Michiel is in het echte leven een beetje stout, bekent hij ons. Hij verspreidt eigenhandig de pikantste roddel over zichzelf, gelooft in complottheorieën en geeft tijdens een seksscène op het werk altijd álles — of iets te veel. “Vijftien man stond te lachen om wat ik deed. We moesten de take helemaal opnieuw doen.”

 1. Ex-Ketnetwrapper Sien Wynants over flirtende papa’s en haar babegehalte. “Ze stuurden me op Instagram”
  PREMIUM

  Ex-Ketnetwrap­per Sien Wynants over flirtende papa’s en haar babegehal­te. “Ze stuurden me op Instagram”

  Negen jaar lang entertainde Sien Wynants (32) de allerkleinsten, intussen doet ze hetzelfde voor volwassenen bij Radio Willy. Ze hoopt dat papa’s haar nu geen uitdagende berichtjes meer zullen sturen, zoals tijdens haar periode bij Ketnet, toen ze ook nog eens met bodyshaming te maken kreeg. En dat is niet de enige kwetsende roddel over haar in omloop. “Mensen zeggen me dat het zot is dat ik met mijn uiterlijk op televisie kan komen.”
 2. De stoute kantjes van comedian Lukas Lelie. “Als ik dronken ben stuur ik liefdevolle sms’en naar mijn vriendin”
  PREMIUM

  De stoute kantjes van comedian Lukas Lelie. “Als ik dronken ben stuur ik liefdevol­le sms’en naar mijn vriendin”

  Uitblazen van ‘De ideale wereld’ kan comedian Lukas Lelie (32) als kersverse papa niet. Bovendien loopt zijn theatertour ‘Kwestie van smaak’ volop en moet hij als familieman dringend op zoek naar een (peperdure) auto. En naar een dieet, want de laatste maanden liet Lelie het hangen, vertelt hij. “In geslaagde dieetperiodes geef ik mezelf een zeven op tien. Nu geef ik mezelf een zes.”
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoeding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoe­ding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  Het is Wereld Kolfdag, ofwel World Breast Pumping Day. Een dag voor alle ouders en hun (b)engeltje. Want kolven kan overweldigend zijn, net zoals borstvoeding of een flesje met kunstvoeding geven. Maar al lijkt een voeding soms een marathon, aan de finish is het een prachtige verbintenis. Dat tonen deze kersverse gezinnen, die hun voedingsmoment én een bemoedigende boodschap delen.