De virale Scrub Daddy-sponsjes.
Volledig scherm
De virale Scrub Daddy-sponsjes. © Instagram @scrubdaddycz

Schuurspons uit populaire TikTok video’s is een hype op sociale media en vanaf nu ook te koop in België

Schoonmaken is niet meteen de leukste activiteit, totdat je eens scrolt door #cleantok. Van vuile tapijten tot vieze badkamers en keukens: als het allemaal terug blinkt, ziet het er heel bevredigend uit. Daarbij zijn vooral The Pink Stuff-pasta en de Scrub Daddy-spons op TikTok de meest gehypete hulpmiddelen. Goed nieuws voor iedereen die er al eens van gehoord heeft, want deze populaire Amerikaanse schoonmaakproducten zijn vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar.

  1. Dit waren de allergrootste modetrends uit 2022, en ze werden telkens gestuurd door éénzelfde persoon

    Dit waren de allergroot­ste modetrends uit 2022, en ze werden telkens gestuurd door éénzelfde persoon

    Met jaarlijks meer dan 200 miljoen surfers weten ze maar al te goed wat er leeft en leefde, dus de modegoden bij Lyst hebben de allergrootste trends van 2022 voor ons in kaart gebracht. Wat waren de coolste merken en controversieelste trends? Welke items werden het meest gezocht en waren dus het moeilijkst te verkrijgen? Wij onthullen het hier. Spoiler: er was één persoon die met de denkbeeldige scepter zwaaide en álle trends stuurde.
  2. Afgrijselijk of enorm hip? De ‘tankstationbril’ is momenteel een van de meest gewilde mode-items

    Afgrijse­lijk of enorm hip? De ‘tankstati­on­bril’ is momenteel een van de meest gewilde mo­de-items

    Gruwel zo veel je wil, maar als Kim Kardashian ze kan dragen naar de afterparty van Vanity Fair om ze nadien viraal te laten gaan op het internet, dan verdienen ze de stempel ‘trend’. Tankstationbrillen doken al het hele jaar hier en daar op, maar breken nu echt door naar de mainstream. Volgens modeplatform Lyst behoren ze zelfs tot de top tien van de meest begeerde items van het moment. Dankjewel, Balenciaga!