Agnieszka Marcinska/Getty Images
Volledig scherm
© Agnieszka Marcinska/Getty Images

“Schat, ik wil een voetmassage” kan je nu schaamteloos zeggen, want het is goed voor je gezondheid

Een goed excuus om vaker een voetmassage te krijgen? Er zijn er een heleboel die je je partner kan geven, want een voetmassage heeft rechtstreeks invloed op je gezondheid. Met liefdevolle aanrakingen kunnen jullie elkaar zo van kwaaltjes verlossen. “Door druk uit te oefenen op een plek op je voet, stimuleer je tegelijk een orgaan in je lichaam”, legt experte An Vangoethemd uit.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. DE KLASFOTO. Een 10-jarige Luc Appermont? Die zag er zo uit. “Ik was een uitblinker in spreekbeurten en gedichten”

  DE KLASFOTO. Een 10-jarige Luc Appermont? Die zag er zo uit. “Ik was een uitblinker in spreekbeur­ten en gedichten”

  “In de klas was ik een dromer en viel ik niet op. Al wilde ik dat wel”, vertelt Luc Appermont (73) over zijn 10-jarige zelf. De tv-presentator zat toen vaak in zijn eigen wereldje, maar steeg buiten de lessen om tóch boven het gemiddelde uit. Hij blikt terug op het strenge schoolleven in de jaren 60. “Een voor een kropen we via een opstapje op die kameel. Wat een tijd.”
 3. Alexandra (46) geeft erotische massages: “Als een klant te opgewonden raakt, kan het uit de hand lopen”
  PREMIUM

  Alexandra (46) geeft erotische massages: “Als een klant te opgewonden raakt, kan het uit de hand lopen”

  Een massage met een manueel of oraal hoogtepunt, een ‘body-to-bodymassage’ of een ‘lapdancemassage’: keuze te over in het lovehotel van Alexandra Moreels (46). Na negen jaar in het wereldje kent ze de kneepjes van het vak dan ook góéd. Ze beantwoordt 15 prangende lezersvragen: over klanten die te ver gaan, welke ervaring haar bijblijft en of ze bepaalde lichamen weigert. “Vingers mag níémand bij me inbrengen. Veel mannen komen hier van hun werk toe met vuile handen.”