Sarah Jessica Parker schittert in nieuwe campagne Intimissimi

Intimissimi
Intimissimi, het Italiaanse lingeriemerk, heeft niemand minder dan Sarah Jessica Parker aan de haak geslagen voor haar volgende tv-commercial. Die zou in oktober moeten verschijnen. 

Op 5 juni werd de actrice in Manhattan's West Village gespot in één van de pyjama's van het merk in zwarte zijde met bijpassende signature 'bralette'-bh. De beelden van de actrice verspreidden zich snel op sociale media, met de geruchten dat Parker een reclamecampagne voor een lingeriemerk aan het filmen was. Vandaag heeft Intimissimi de benoeming van de actrice als het nieuwe gezicht van het label bevestigd.

2018 markeert de twintigste verjaardag van de serie Sex And The City, die een vestimentaire inspiratiebron was voor een hele generatie. Deze generatie is dan ook precies het doelwit van het Italiaanse merk, en het is geen toeval dat Sarah Jessica Parker er nu de muze van is.

Intimissimi heeft de afgelopen jaren al samengewerkt met verschillende beroemdheden, waaronder Irina Shayk, Gisele Bündchen en Chiara Ferragni. 

Intimissimi1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • philippe decock

    Boeaaah, een reden te meer om dit merk niet te kopen...