Sarah Moulaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Moulaert. © Greetje Van Buggenhout

Sarah gaf 8 jaar lang borstvoeding: “De laatste jaren voedde ik mijn oudste niet meer in het openbaar”

Vorig maand, na exact 2.853 dagen ofwel nét geen 8 jaar, stopte Sarah Moulaert (36) met borstvoeding geven. Het is een periode die de mama van drie koestert, meer zelfs: die ervaring gaf haar leven een andere wending. Ze stopte als wiskundejuf, kroop zelf weer achter de schoolbanken en werd vroedvrouw. “Toen mijn oudste vijf was zei hij me: ‘Mama, jouw melk is vanaf nu voor mijn babybroertje’.” 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. “Hoe verder we wegreden van het ziekenhuis, hoe meer de paniek toenam.” Mama’s en experts over postnatale klachten
  PREMIUM

  “Hoe verder we wegreden van het ziekenhuis, hoe meer de paniek toenam.” Mama’s en experts over postnatale klachten

  Sofie Slegers en Sofie Cossyns delen dan wel dezelfde voornaam, maar ze hebben de eerste weken na hun bevalling totaal anders beleefd. Hoe komt het dat de ene mama op een roze wolk zit, terwijl de ander kraamtranen verbijt? En dat sommigen al snel achter hun buggy huppelen, terwijl anderen wekenlang waggelen? Twee experts vertellen over het hoe en waarom van postnatale klachten. “Als gynaecoloog doe je er alles aan om down under niets te forceren, maar soms kan je niet anders.”
 3. De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De outfit van de Française Mladenovic (28) maakte de tongen los op Wimbledon: in plaats van het traditionele jurkje verscheen ze in een heel korte top. Ook naast het tennisveld zien we die trend: mensen van alle leeftijden en met alle lichaamstypes flaneren trots met een bloot middenrif. Moderedacteur David Devriendt verklaart de evolutie. “Vroeger was zo’n topje voor op vakantie en in het uitgaansleven. Nu gaan we ermee naar school en het werk.”
 1. Populaire reeks ‘Mijn Superseks’ krijgt eigen podcast. Journaliste Roxanne legt uit waar de pikante verhalen vandaan komen

  Populaire reeks ‘Mijn Superseks’ krijgt eigen podcast. Journalis­te Roxanne legt uit waar de pikante verhalen vandaan komen

  “Ja, ik zweer het. Alles is waargebeurd.” Al twee jaar gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar de verhalen over de beste seks ooit. En vanaf vandaag wordt de populaire reeks ook in een podcast gegoten. Daarom blikken we met Roxanne terug: ze vertelt hoe ze de pikante getuigenissen selecteert, waarom ze de reeks maakt en welk verhaal haar het meest is bijgebleven. “Ik heb erg getwijfeld of we die getuigenis zouden publiceren, maar na het interview draaide mijn idee honderdtachtig graden.”