Lezeres Sandra, 'fashionfixer' David.
Volledig scherm
Lezeres Sandra, 'fashionfixer' David. © rv / Domen/Vandevelde

Sandra (52) kan geen hakken dragen tijdens de feesten. Onze ‘fashionfixer’ geeft tips: “Volg de grote fashionista’s”

Door medische euvels kan lezeres Sandra (52) geen hakken dragen. Jammer vindt ze dat, zeker nu de kerstperiode voor de deur staan. “Ik zoek feestelijke schoenen zonder hak die comfy, maar toch modieus zijn.” Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt weet raad. “Tegenwoordig is het bon ton om met Birkenstocks naar een chic feestje te gaan.”

 1. Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashionfixer’ geeft tips

  Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashion­fixer’ geeft tips

  Tine Huysegems (31) heeft maat 44-46. “Ik heb grote borsten, maat F, en dan ook nog eens een flinke kont.” Ze zou zich graag modieus kleden voor haar job, maar als volle dame vindt ze dat moeilijk. Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt snelt te hulp: hij kent vijf items die elke curvy vrouw flatteren. “Deze kledingstukken zijn bovendien niet alleen kantoorproof, maar kan je ook perfect dragen op feestjes en andere gelegenheden.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Jorien (35) is onzeker over haar mamabuikje. Onze ‘fashionfixer’ geeft tips: “Deze snit is ideaal”

  Jorien (35) is onzeker over haar mamabuikje. Onze ‘fashion­fixer’ geeft tips: “Deze snit is ideaal”

  Lezeres Jorien is trots op haar drie kinderen, maar iets minder op haar buik die ze eraan heeft overgehouden. “Nochtans sport ik veel, maar die zone is het moeilijkste en duurt het langst om resultaat te krijgen.” Ze zoekt dan ook haar heil in haar kleerkast, met kledingstukken die haar ‘probleemgebied’ flatteren. Al weet ze niet zo klaarhelder hoe. Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt kent wel een paar trucjes. “Dit stuk verlegt de aandacht naar de borststreek.”