Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Reizen zonder een vliegtuig te nemen: dit zijn de 10 mooiste bestemmingen om met de auto te bezoeken

De lange wachttijden op Zaventem vertelden het ons al: reizen met het vliegtuig zit weer in de lift. Gek, als je weet dat tickets duurder worden en zo'n vliegreis een aanslag is op het milieu. Je kan het gelukkig over een andere boeg gooien: op deze 10 idyllische plekken waan je je in het verre buitenland. Alleen, je ontsnapt aan de chaos op de luchthaven en hoeft er geen vliegtuig voor op.

 1. Blote borsten op het strand zijn passé. Experten: “We weten ons geen raad meer met het vrouwenlichaam”
  PREMIUM

  Blote borsten op het strand zijn passé. Experten: “We weten ons geen raad meer met het vrouwenli­chaam”

  Ooit was de monokini de normaalste zaak van de wereld, vandaag zien we vooral bedekte borsten op het strand. Ook Lesley-Ann Poppe en Karen Damen denken twee keer na voor ze hun bikinitop uitzwieren. “Al hangt het wel af van de plek waar ik op vakantie ben.” Waarom durven vrouwen hun boezemvriendinnen steeds minder te showen? Hoogleraar psychologie Liesbeth Woertman en seksuoloog Goedele Liekens lichten toe. “De ideale borst ligt nu tot op de centimeter vast.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.