Redactrices Roxanne en Anke.
Volledig scherm
PREMIUM
Redactrices Roxanne en Anke. © rv

Redactrice Roxanne en Anke testen drie kaartspelen voor persoonlijke groei uit: “Wat als deze oefening mijn leven overhoopgooit?”

Zit zelfinzicht in een pakje kaarten? Kaartspellen voor persoonlijke groei duiken plots overal op. Redactrices Anke en Roxanne nemen de proef op de som en testen drie oude en nieuwe kaartspellen uit. De alom bekende tarot kaarten, ‘The And’: het beste kaarspel te wereld voor koppels en de ‘Clarity Kit’: een introspectie pakket. “Ik sta met mijn mond vol tanden. Meteen een antwoord verzinnen blijkt moeilijker dan verwacht.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).