Aangeboden door Xandres
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Nadine, Rani en Darlynne
Volledig scherm
Nadine, Rani en Darlynne © Xandres

Rani De Coninck en ‘meemama’s’ Nadine en Darlynne over de mooiste job ter wereld: “Het moederen, daar groei je in”

 1. Bang dat er over je geroddeld wordt? Foute instelling, zegt socioloog. “We moeten elkaar roddelgedrag gunnen”
  PREMIUM

  Bang dat er over je geroddeld wordt? Foute instelling, zegt socioloog. “We moeten elkaar roddelge­drag gunnen”

  We geven het niet graag toe, maar iederéén roddelt weleens. Over die materialistische vriendin, egoïstische broer, bemoeizuchtige grootouder of gewoon ... over een toevallige passant. Socioloog Rinus Feddes licht toe waarom we roddelen, in welke drie situaties het te ver gaat en of het cliché dat vrouwen vaker roddelen klopt (hint: mannen zijn echt niet zo onschuldig als ze denken). “Op het werk roddelen over iemands seksuele voorkeur, dat is onnodig schadelijk.”
 2. Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmingen als meest aangenaam voor LGBTQ+-gemeenschap

  Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmin­gen als meest aangenaam voor LG­BTQ+-gemeen­schap

  Tijdens de zomervakantie ligt de wereld niét aan ieders voeten. Een recente studie toont dat 71 procent van LGBTQ+-reizigers al ongemakken ervoer op vakantie vanwege hun geaardheid. 61 procent kiest dan ook een bestemming op basis van hun veiligheid en welzijn. Maar er is goed nieuws, want de Britse krant ‘The Guardian’ zocht en vond 10 LGBTQ+-vriendelijke bestemmingen in Europa.
 1. Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdliefde Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”
  Podcast

  Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdlief­de Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”

  Annick heeft prikkelende seks met jeugdliefde Ron, dertig jaar na hun eerste ontmoeting. Ron was toen 25 en Annick net 17, het waren haar ouders die een stokje voor die relatie staken. Nu, tijdens hun stiekeme afspraakjes, laait het vuur tussen de twee weer hoog op. Vooral die ene date op een zonovergoten picknickdeken in het bos zal Annick nooit vergeten. Ze vertelt over hoe Ron een fles ijskoude champagne over haar hals goot en hoe de bruisende vloeistof tussen haar borsten omlaag gleed. Het bezorgde haar kippenvel. Het hele verhaal hoor je in deze nieuwe aflevering van de HLN-podcast Mijn Superseks.
 2. Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Of het nu een collega is, een buur of familielid: we kennen allemaal iemand die altijd in topvorm is. Ze slaan geen work-out over, laten zich niet vangen door ongezonde snacks en blaken voortdurend van energie. Hun geheim om gemotiveerd te blijven? Deze 10 gezonde gewoontes, die makkelijker vol te houden zijn dan je zou denken. “Als je consequent bent, worden die tien minuten stretchen in de ochtend even vanzelfsprekend als je kop koffie.”