rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Radiopresentatrice Anke Buckinx schrijft een brief aan een oude liefde. “Ik heb je al vaak gezocht, op Facebook”

In Blankenberge beleeft JOE-radiopresentatrice Anke Buckinx (42) als tiener een heerlijke zomervakantie. Ze is elf en tot over haar oren verliefd op Kevin. “Ik voelde vlinders voor de allereerste keer”, bekent ze in deze brief aan hem. Ze schrijft eerlijk wat ze nog meer voelde en vooral: wat ze nog had moeten zeggen. Want de twee zagen elkaar, tot Ankes spijt, nooit meer terug. Al krijgt ze op een dag wel post van hém. “Het was een Hallmark-kaart, met beertjes op...”

1 reactie

  • Marcel Verschaeve

    3 weken geleden
    Zo heb ik begin Juli een vroeger vrouw waar ik 60jaar geleden een relatie mee had terug gevonden. En contact mee opgenomen.
  1. Radiopresentatrice Anke Buckinx beantwoordt 9 stoute vragen: “Ik ben zat na drie slokjes cava”

    Radiopre­sen­ta­tri­ce Anke Buckinx beant­woordt 9 stoute vragen: “Ik ben zat na drie slokjes cava”

    Wie naar de ochtendshow op radio Joe luistert, weet dat presentatrice Anke Buckinx (41) barst van de energie. Maar tegelijk worstelt het spring-in-'t-veld met een chronisch slaaptekort. “Soms ben ik ’s avonds zo kapot dat ik in bed kruip mét make-up en zonder mijn tanden te poetsen.” Stellen we Anke zeven stoute vragen, van ergste kater tot slechtste beslissing, dan wordt meteen duidelijk hoe voluit ze leeft — en soms een tikkeltje impulsief. “Het is daarna nooit meer goed gekomen met mijn kapsel.”