Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Quinten keert al jaren stiekem terug naar jeugdliefde Imke: “We kunnen gewoon niet van elkaar afblijven”

“Toen we naar huis reden begon ze mij te pijpen terwijl ik achter het stuur zat. Ik heb mijn auto op de pechstrook van de A12 geparkeerd en daar hadden we seks, terwijl auto na auto voorbijreed.” Quinten (43) ontmoet Imke in zijn jonge jaren, aan een bar op de Lokerse Feesten. Er hangt meteen een magnetische aantrekkingskracht tussen hen in. Ze brengen de zomer samen door, en zelfs haar plotse liefde voor iemand anders kan hen niet van elkaar weghouden.

 1. Kiki (28) heeft na haar relatiebreuk seks met een 19-jarige jongen die extreem groot geschapen is: “Hij was minstens 25 centimeter lang”
  PREMIUM

  Kiki (28) heeft na haar relatie­breuk seks met een 19-jarige jongen die extreem groot geschapen is: “Hij was minstens 25 centimeter lang”

  “Hij was dan misschien jong, hij wist goed genoeg wat hij deed. Zelfs dingen die andere jongens nog nooit gedaan hadden.” Kiki (28) heeft na haar relatiebreuk voor het eerst weer seks. Met Dylan, een 19-jarige ‘Gen Z’er’ die een grote verrassing voor haar uit de doeken doet. “Ik vond het heerlijk om zijn grote lichaam op mij te voelen.”
 2. Cosmeticabedrijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlijke steegjes”

  Cosmetica­be­drijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlij­ke steegjes”

  Lush staat bekend om haar kleurrijke bruisballen, badschuim en bodylotions; stuk voor stuk producten die we associëren met momentjes van selfcare. De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat scrollen op sociale media allesbehalve een vorm van selfcare is, en zelfs schadelijk voor je mentale gezondheid. Daarom kondigt het Brits cosmeticabedrijf aan haar Facebook, Snapchat, Instagram en TikTok te verwijderen totdat de socialemediagigant haar gebruikers beter beschermt.