Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Quinten keert al jaren stiekem terug naar jeugdliefde Imke: “We kunnen gewoon niet van elkaar afblijven”

“Toen we naar huis reden begon ze mij te pijpen terwijl ik achter het stuur zat. Ik heb mijn auto op de pechstrook van de A12 geparkeerd en daar hadden we seks, terwijl auto na auto voorbijreed.” Quinten (43) ontmoet Imke in zijn jonge jaren, aan een bar op de Lokerse Feesten. Er hangt meteen een magnetische aantrekkingskracht tussen hen in. Ze brengen de zomer samen door, en zelfs haar plotse liefde voor iemand anders kan hen niet van elkaar weghouden.

 1. Kiki (28) heeft na haar relatiebreuk seks met een 19-jarige jongen die extreem groot geschapen is: “Hij was minstens 25 centimeter lang”
  PREMIUM

  Kiki (28) heeft na haar relatie­breuk seks met een 19-jarige jongen die extreem groot geschapen is: “Hij was minstens 25 centimeter lang”

  “Hij was dan misschien jong, hij wist goed genoeg wat hij deed. Zelfs dingen die andere jongens nog nooit gedaan hadden.” Kiki (28) heeft na haar relatiebreuk voor het eerst weer seks. Met Dylan, een 19-jarige ‘Gen Z’er’ die een grote verrassing voor haar uit de doeken doet. “Ik vond het heerlijk om zijn grote lichaam op mij te voelen.”
 2. COLUMN. Goedele Liekens over het seksuele verlangen dat élke vrouw heeft. “Je wil die penis in je. Nu”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens over het seksuele verlangen dat élke vrouw heeft. “Je wil die penis in je. Nu”

  “Vrouwen willen gevuld worden. Iets IN zich voelen”, beweert Goedele Liekens. Waar dat gevoel vandaan komt en hoe je de hunkering bevredigt, legt ze piekfijn voor je uit. En daar is véél meer voor nodig dan je denkt: er zijn allerlei lekkere plekjes in de vagina die je met een beetje kennis snel weet te stimuleren. “Zonder dit voel je nauwelijks penisstimulatie.”