Stress op het werk? Laat dan een kitten komen

Thinkstock
Je hebt zo van die dagen dat het je allemaal te veel wordt op het werk. Dan lijkt het tegennatuurlijk om een extra afspraak in te plannen, maar wacht tot je hoort met wie. Bij taxidienst Uber kan je een nest kittens bestellen, waarmee je dan een kwartier kan knuffelen.

Wie wordt er nu niet vrolijk van een jong katje? En Uber weet dat maar al te goed. Het taxibedrijf heeft een bezorgingsdienst op poten gezet die zo'n schattige pluizenbol aan je bureau komt afleveren. 15 minuutjes knuffelen later vertrekt de kat naar haar volgende bestemming, en voel jij je een stuk beter.

Uber gebruikt hiervoor katten uit lokale asielen. Een afspraak kost ongeveer 25 euro en het geld gaat integraal naar de verzorging van de dieren. Je kan ook een collega opvrolijken die een mindere dag heeft, of iemand met een kattenallergie lekker pesten. Voorlopig kunnen enkel de Australische en Amerikaanse Ubergebruikers genieten van dit geweldige initiatief, maar wij stellen alvast voor om een petitie op te starten om de kitten-knuffelafspraken zo snel mogelijk hierheen te halen.

Thinkstock