Serena Williams in bikini: "Het is oké om sexy én sterk te zijn"

Instagram
Serena Williams (35) ziet er nu niet meteen als het gemiddelde bikinimodel uit, onder meer door haar forse spierballen die ze op het tennisveld ontwikkelde. Toch mag ze schitteren in de badpakkenspecial van het blad Sports Illustrated en dat doet ze omdat ze een belangrijke boodschap voor andere vrouwen heeft.

De Amerikaanse tennisster trok een sexy rode bikini aan voor de fotoshoot omdat ze lotgenoten een boost wil geven. "Het is oké om sterk en sexy te zijn. Ik wil dat vrouwen kunnen zeggen dat het oké is om je comfortabel te voelen in je lichaam. Maatje 34 heb ik niet, maar ik kan wel toegeven dat ik er goed uitzie, ik voel me goed en ik ben sterk. Ik kan tegelijkertijd vrouwelijk en onbreekbaar zijn. Iedereen met hetzelfde lichaamstype als ik wil ik inspireren om trots te kunnen zeggen: "ik zie er goed uit"."

De foto prijkt in Sports Illustrated, op de cover van het blad staat Kate Upton, maar ook plussize-model Ashley Graham en de 63-jarige Christie Brinkley. Upton legde het thema van deze editie uit: "Elke vrouw van elke leeftijd en elk lichaamstype moet aanvaard worden. Het was erg inspirerend om hier aan mee te werken."

Toch kreeg de badpakkenspecial heel wat kritiek. Verschillende Twitteraars halen aan dat Kate Upton niet eens een echt badpak draagt op de cover.

#SISwim @si_swimsuit #body
#SISwim on sale now @si_swimsuit
Hope your day is going good #SISwim @si_swimsuit3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Anonymous

    Mooie dame met een prachtig lichaam en een ontzettend sporttalent!

  • Dhr. fons

    Sexy???

  • karel van zand

    Wat nen beer