OPROEP + POLL. Vertel jouw verhaal voor de Week tegen Pesten

Getty Images/iStockphoto
Over heel Vlaanderen wordt binnenkort alles in de strijd gegooid om pesters een halt toe te roepen. Iets dat nog altijd erg hard nodig is, en daarom wordt ook dit jaar opnieuw van 22 februari tot 1 maart de Week tegen Pesten georganiseerd. Ook bij NINA.be willen we graag ons steentje bijdragen maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. 

Ook voor volwassen is pesten nog steeds dagelijkse kost. Kwam jij ooit zelf in een pestsituatie op het werk terecht en wil je jouw verhaal graag (anoniem) delen? Stuur dan voor 17/2 een mail met jouw verhaal naar nina@hln.be. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Spandel

  Pesten is een 'tactiek' binnen onze overheidsbedrijven om overheidscriminaliteiten o.a. witteboorden- criminaliteiten (valse documenten, schriftvervalsing, diefstallen en andere criminaliteiten), in leven te kunnen houden. Pesten wordt in deze bedrijven 'georganiseerd' om personeel dat zich niet houdt aan de 'zwijgplicht', uit te schakelen of te ontslaan!

 • marie-claire de bosscher

  ik heb een verhaal over pesten in mijn jeugd, dat een staartje kreeg twee weken geleden.... als volwassene ben ik zo goed als niet gepest, maar door alles wat ik las de laatste tijd ben ik beginnen beseffen dat wat ik deed toen ik in de lagere school zat echt niet kon....

 • Marc Spandel

  De antipestwet bestaat alleen op papier (voor de show)!

 • jan verstrepen

  Nog wat meer affiches hangen tegen pesten en er over praten.Dat deden ze 50 jaar geleden ook al en het eindresultaat is nul.

 • Wim Van Hoof-Segers

  Zolang kinderen niet als "dader" beschouwd kan worden zal het blijven duren (want dan kunnen er ook geen slachtoffers zijn). Stuur die van school en dat de ouders maar een nieuwe school vinden.