Heel de wereld was ontroerd door Stephanies fotoshoot, maar daar dacht haar baas anders over

Het zelfvertrouwen van Stephanie kreeg een enorme boost dankzij de sexy fotoshoot met verloofde Arryn.
Facebook Het zelfvertrouwen van Stephanie kreeg een enorme boost dankzij de sexy fotoshoot met verloofde Arryn.
Stephanie was zo blij met alle positieve reacties over de topless fotoshoot waarmee ze haar verloving aankondigde. De beelden gingen razendsnel de hele wereld rond, en iedereen was ontroerd door de gewaagde, maar erg romantische beelden met haar Arryn. Er was echter één persoon die niet wild enthousiast reageerde: haar baas. De plussize vrouw werd namelijk ontslagen omdat de beelden niet stroken met de waarden van het bedrijf waar ze werkte.

De fotoreeks kreeg duizenden reacties online, het internet vond de beelden waarin de twee verloofden halfnaakt kussen erg liefdevol en romantisch. Stephanie zei achteraf dat ze zich nog nooit zo aantrekkelijk heeft gevoeld. "Ik was erg zenuwachtig, ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar toen ik het resultaat zag, was ik in shock. Ik zie er zo verliefd en zelfzeker uit op die foto's. Elke persoon zou zichzelf op deze manier moeten kunnen zien. Dit heeft echt mijn ogen geopend.

Wolf & Rose Photography

Thank you BuzzFeed for sharing this story! I completely understand that it is perfectly within the company's rights to terminate someone. Texas is an at will state, and legally her employer did...

Hoewel de reacties van het koppel en duizenden Facebookgebruikers positief waren, was haar werkgever dat niet. De Amerikaanse vrouw werkt voor een bank in Austin, en daar waren ze iets minder enthousiast over het resultaat. "Ze zeiden dat de foto's ongepast waren omdat ik topless poseer. Het is een familievriendelijk bedrijf. Ze hebben besloten mij te laten gaan. Ik kon mezelf niet meer verdedigen, het besluit stond al vast. Meer dan een jaar heb ik er hard gewerkt en dan schrijven ze me af omdat ik iets positief heb gedaan. Iets waar ik erg trots op was, om mezelf als vrouw te helpen. Dat doet pijn."

Wolf & Rose Photography

"A moment, a smile; a single burst of laughter that sounds exactly like the rest of my life." -Tyler Knott Gregson Today, and always, Wolf & Rose Photography celebrates real love, and the beautiful...

De vertegenwoordiger van de bank wilde niet reageren op de feiten. Maar surfers op Twitter en Facebook blijven Stephanie steunen. Zo schreven de fotografen op Facebook: "Ik begrijp dat een bedrijf het recht heeft om iemand te ontslaan. Haar werkgever heeft niks illegaal gedaan. Maar ik vraag me af dat een bedrijf dat beweert familiewaarden hoog in het vaandel te dragen een modelwerknemer kan ontslaan die meer dan 20 weken zwanger is van haar eerste kind? Druist dat dan niet in tegen die belangrijke familiewaarden? Nu heeft Stephanie niet alleen geen medische verzekering meer, wat essentieel is tijdens een zwangerschap, maar nu heeft ze ook geen recht op betaald zwangerschapsverlof. "

Wolf & Rose Photography

"A moment, a smile; a single burst of laughter that sounds exactly like the rest of my life." -Tyler Knott Gregson Today, and always, Wolf & Rose Photography celebrates real love, and the beautiful...

Ondanks alles voelt Stephanie zich niet slecht over haar keuze om deze sexy foto's te laten nemen. Bria Terry van Wolf & Rose Photography vertelde aan Yahoo Lifestyle: "Ze heeft geen spijt van de shoot, het heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven, daarom vond ze het meer dan waard."

Wolf & Rose Photography

"A moment, a smile; a single burst of laughter that sounds exactly like the rest of my life." -Tyler Knott Gregson Today, and always, Wolf & Rose Photography celebrates real love, and the beautiful...
61 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Matthys

  Die baas heeft 100% gelijk. Gekken die naakt staan op facebook moet je niet hebben. Social media is achterlijk, je baas en de politie kijkt gewoon mee.

 • Johan Apatride

  De baas heeft gelijk. Je moet altijd oppassen met wat je op sociale medias publiceerd. Ze had beter de foto's voor prive gebruik moeten houden.

 • Eddy van Dorst

  Als de banken nu net niet de grootste maffia instellingen moesten zijn zou ik zeggen ja ze hebben een punt.

 • IronLady

  Uiteraard heeft ze niets verkeerds gedaan en er is ook niets mis met haar lijf. Ieder lijf is gewoon anders en reageert anders op voeding. Haar bazen hadden ook met haar de dialoog kunnen aangaan en vriendelijk vragen om dit niet meer te doen. Maar eerlijk gezegd, ik denk gewoon dat ze hun kans schoon gezien hebben om haar buiten te zwieren. Ze zal beter af zijn elders al is het nu even een bittere pil om te slikken. Mensen zijn nu eenmaal gemeen.

 • cest tout

  @Clement Asselman: Alhoewel ik ook denk dat deze foto's eerder voor privé zijn, vraag ik me wel af wat obees zijn en getatoeëerd zijn te maken hebben met het uitoefen van haar job? Deze vrouw mag dan nog 5 benen hebben en een neuspiercing, dat wil niet zeggen dat zij haar job niet kan uitoefenen, in het kader van het werken in een bank dan nog. Diezelfde baas die haar nu ontslaat, heeft haar immers zelf aangeworven. Niet zo kort door de bocht volgende keer.