Exclusief: NINA ontmoet ‘Big Little Lies’-schrijfster Liane Moriarty

“Die mix van ernstige thema’s en humor, dat is het leven”

HBO
Wereldwijd verkocht de Australische schrijfster Liane Moriarty (52) meer dan veertien miljoen boeken. De serie ‘Big Little Lies’, gebaseerd op haar werk, won vorig jaar liefst acht Emmy Awards. Reden te meer om Liane alles te vragen over haar succes, haar nieuwste boek en de filmrechten die al verkocht zijn, aan Nicole Kidman!

Het scheelt weinig of mijn ontmoeting met Liane gaat niet door. Tijdens de heenreis heeft een Eurostar panne te in de tunnel die Calais met het Verenigd Koninkrijk verbindt. Daardoor rijdt mijn trein met 95 minuten vertraging het station van St. Pancras binnen. Met mijn tong op mijn schoenen kom ik 31 minuten later aan bij uitgeverij Curtis Brown in hartje Londen. Liane wacht me op met een grote glimlach en een minstens even grote kop koffie. De auteur heeft ondanks al haar bestsellers en awards geen greintje sterallures.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.