Dit zijn volgens Victoria's Secret de mooiste vrouwen ter wereld

Getty Images for Victoria's Secr
Victroria's Secret staat erom bekend alleen met de mooiste vrouwen ter wereld samen te werken, ze hebben van sexy dames dan ook hun handelsmerk gemaakt. Om daar nog extra op te focussen stelt het Amerikaanse lingeriemerk jaarlijks een lijst op van knapste entertainer, actrice en dj van het moment. En daar komt dit jaar héél wat kritiek op.

Want het merk lijkt totaal vergeten zijn dat er ook niet-blanke en ultramagere vrouwen zijn die knap én succesvol zijn. Winnaars van dienst zijn dit jaar zangeres Taylor Swift, actrice Mandy Moore, actrice Billie Lourd en de cast van de serie The Royals. Ook Lady Gaga en Vanessa Hudgens maken deel uit van de top van meest sexy vrouwen.

Pas in de minder belangrijke categoriën als meest sexy outfit op de rode loper en tofste festivalstijl duiken twee vrouwen met een kleurtje op: de Indiase Priyanka Chopra en Jamie Chung. Zwarte of volslanke dames werden volledig over het hoofd gezien in de lijst. Volgend jaar toch iets beter over nadenken Victoria's Secret?