Dit T-shirt belooft grotere borsten, zonder chirurgie

ekoD Works
Stond je niet bepaald op de eerste rij toen de cupmaten werden uitgedeeld? Dan komt deze Japanse ontwerper met een oplossing. Zijn T-shirt creëert een optische illusie, waardoor je borsten veel groter lijken dan ze zijn.

De Japanse ontwerpers bij ekoD Works ontwierpen het Illusion Grid T-shirt, een wit kledingstuk waarop een speciaal vakjespatroon getekend staat. Die ruitjes zorgen voor de optische illusie van een welving onder je T-shirt, ongeacht de grootte van je cup.  

Niet-invasieve borstvergroting
In vooraanzicht zie je een paar borsten, terwijl in zij-aanzicht - de realiteit dus - niet veel welving te bespeuren valt. De schaduwen en lijnen op het patroon van het T-shirt bedriegen ons brein waar we bij staan. Zelfs als je het kledingstuk niet draagt en het zo voor je uit houdt, lijkt het nog alsof er een bult onder zit. Prijskaartje voor zo'n niet-invasieve borstvergroting? 31,5 euro.

Kleine borsten troef

Het mag dan humoristisch bedoeld zijn, de prijs voor meest vrouwvriendelijke product zal dit kledingstuk alvast niet in de wacht slepen. En ook op de Fashion Awards grijpt het onding ongetwijfeld naast alle prijzen. In Japan hebben ze de hype van de oversized witte blouses duidelijk niet helemaal begrepen. 

Zelf een trotse bezitter van een paar kleine borsten? Dan wist je misschien al wel dat ze heel wat voordelen opleveren, en dat je veel makkelijker een leuke bikini vindt. Bovendien is zelfs de kleinste cup mooier dan dit verfrommelde hoopje optische illusie, dat in de verste verte niet op een rond paar borsten lijkt. Om nog maar te zwijgen over de doorprikte illusie als dat T-shirt uiteindelijk wordt uitgetrokken...

ekoD Works