Dit is de oudste vrouw ooit op de cover van Vogue

Vogue
Elegantie en klasse kennen geen leeftijd, en dat hebben ze bij Vogue ook ontdekt. Op de cover van hun oktobernummer prijkt dan ook de oudste vrouw ooit in de hele geschiedenis van het magazine: de immer stijlvolle 73-jarige actrice Lauren Hutton.

Het Italiaanse oktobernummer is dan ook getiteld 'De tijdloze editie'. De actrice werd gekleed door Valentino en op beeld vastgelegd door fotograaf Steven Klein. Zelf vindt ze het alvast een grote stap voorwaarts: "Deze cover kan de maatschappij veranderen," vertelt Hutton aan de modewebsite Women's Wear Daily. "Voor het eerst is er een vrouw van mijn leeftijd te zien. Iemand die nog steeds actief is en breed lacht."

Uitgever Emanuele Farneti valt haar bij. "Tegenwoordig focussen meer en meer campagnes op vrouwen op leeftijd. Dat past volledig in het kader van diversiteit en inclusie, dé uitdaging van onze huidige samenleving. Dit gaat niet alleen over gender, maar ook over geslacht, ras en religie. Niemand zou zich uitgesloten mogen voelen."

Vogue8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ria Van Looy

  oké, oud is ze dat zie zo, maar kan je nog zeggen wat ze juist wel laten doen heeft bij de plastische chirurg ? In ieder geval haar ogen ! Dus zo puur is het nu ook nog niet maar het is een begin ......

 • Renaat Moerman

  En Jane Fonda ???

 • Patrick Gouwy

  Respect voor die vrouw maar niet meer op een voorpagina van een magazine.

 • Lilianne Van Neylen

  L'Oreal doet dat al jaren met Jane Fonda (79 jaar) als boegbeeld en de verkoop van de producten loopt schitterend!

 • Elsje Vander Velden

  Een mooie vrouw !