Ga naar de mobiele website
^ Top

Dit is de oudste vrouw ooit op de cover van Vogue

Vogue
Elegantie en klasse kennen geen leeftijd, en dat hebben ze bij Vogue ook ontdekt. Op de cover van hun oktobernummer prijkt dan ook de oudste vrouw ooit in de hele geschiedenis van het magazine: de immer stijlvolle 73-jarige actrice Lauren Hutton.

Het Italiaanse oktobernummer is dan ook getiteld 'De tijdloze editie'. De actrice werd gekleed door Valentino en op beeld vastgelegd door fotograaf Steven Klein. Zelf vindt ze het alvast een grote stap voorwaarts: "Deze cover kan de maatschappij veranderen," vertelt Hutton aan de modewebsite Women's Wear Daily. "Voor het eerst is er een vrouw van mijn leeftijd te zien. Iemand die nog steeds actief is en breed lacht."

Uitgever Emanuele Farneti valt haar bij. "Tegenwoordig focussen meer en meer campagnes op vrouwen op leeftijd. Dat past volledig in het kader van diversiteit en inclusie, dé uitdaging van onze huidige samenleving. Dit gaat niet alleen over gender, maar ook over geslacht, ras en religie. Niemand zou zich uitgesloten mogen voelen."

Vogue7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Renaat Moerman

  En Jane Fonda ???

 • Patrick Gouwy

  Respect voor die vrouw maar niet meer op een voorpagina van een magazine.

 • Lilianne Van Neylen

  L'Oreal doet dat al jaren met Jane Fonda (79 jaar) als boegbeeld en de verkoop van de producten loopt schitterend!

 • Elsje Vander Velden

  Een mooie vrouw !

 • Juliette Francois

  Inderdaad, op de eerste foto lijkt ze sterk op Homans. Ik weet niet of de cover met een oudere vrouw de verkoop van het blad doet dalen. Oude vrouwen bestaan niet meer, ze kunnen best nog een mooi lichaam hebben en zijn een voorbeeld voor de jongere generatie. Anti-aging laten gebruiken door een meisje van 16, daar trapt de slimme vrouw niet in.

Meld een bug